Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek szociopata?

Hogyan legyek szociopata?

Figyelt kérdés
Elsőre furcsának tűnhet a kérdés, de nem szeretnék az lenni. Viszont annyira sokszor emlegetik mostanában ezt a szót, hogy utánakerestem és azt találtam, hogy a pszichopata és a szociopata ugyan az, csak a pszichopata úgy születik, a szociopata viszont olyan lesz, tehát felmerült bennem a kérdés, hogy szerintetek hogyan lehet szociopatává válni?
2014. szept. 3. 23:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Nem, a kettő azonos.

Nem tudsz azzá válni, már elkéstél vele, gyerekkorban kialakul az első életévekre.

Ajánlom a Káin születése c. filmet, A Gyilkos elmék-sorozatokat és a Dexter-sorozatokat.

Meg az A Viktor c. könyveket.

2014. szept. 3. 23:27
 2/22 anonim ***** válasza:
Az őrült emberek nincsenek kapcsolatban a jelennel. Meg vannak akadva a múlt egy pontján. Azt a látszatot kelthetik, hogy ez nem így van, de valójában a múltban élnek. A körülöttük lévő embereket összekeverik a múltban lévőkkel. Ezért sem értik meg a másik érzelmeit stb. Egyszerűen nincsenek ott. Ezt tetézi még azt, hogy egy olyan helyzetben voltak, amikor kiszolgáltatottak voltak, és a környezetüket ellenségesnek látták. Ezért a jelenben a környezetükben is "ellenségek" vannak, akiket nyíltan vagy burkoltan el kell pusztítatni. Ők azok az emberek, akik az arcodba mosolyognak, majd hátba szúrnak, és ez a működési mintájuk. Nagyon jó színészek. Elpusztítják a környezetüket, miközben önmagukat állítják be áldozatnak. Nem lehet velük érvelni.
2014. szept. 4. 00:17
 3/22 anonim ***** válasza:
2: Te honnan tudod ezt? Főleg az arcodba mosolygás és hátbaszúrási _minta_ érdekel, hogy ezt hol olvastad, vagy miből jöttél rá?
2014. szept. 4. 00:26
 4/22 anonim ***** válasza:
Folytattam ilyen irányú tanulmányokat + személyes tapasztalat. Hihetetlenül szar érzés, amikor valaki, akit barátodnak hittél úgy hátba támad, hogy azt se tudod hol vagy.
2014. szept. 4. 00:32
 5/22 anonim ***** válasza:

4: Nekem minden közeli kapcsolatomnak ez a vége, azért kérdem.

A tanulmányokat megosztanád velem? Iskolában vagy csak olvasmányokból szerezted?

2014. szept. 4. 00:36
 6/22 anonim ***** válasza:

Márminthogy a tanulmányaid összesen egy videó megnézéséből állnak? Jöhet egyébként, csak nem vagyok képben, hogy mik a tanumányaid a témában.

Nem akarok névvel válaszolni, ezért ide írtam. Köszi.

2014. szept. 4. 00:49
 7/22 anonim ***** válasza:

Nem, nem egy videó megnézéséből állnak, csak amikor sokat tudsz egy témáról, és be akarsz vezetni valakit, akkor nem azzal kezded, hogy a leg-"szakabb" anyagot adod neki, amiből semmit nem fog érteni mert tele van speciális kifejezésekkel.

Tanultam a következőket:

Az elnyomás oka tanfolyam

A túlélés tudománya tanfolyam

Lehetséges bajforrás/elnyomó személy tanfolyam

meg még egy rakás mindent, ami érintőlegesen foglalkozik a dologgal. Nehézségben fentről lefelé nehezednek.

2014. szept. 4. 00:54
 8/22 anonim ***** válasza:
Jó, de nem azt kértem elsőre, hogy vezess be, hanem hogy mondd el, milyen tanulmányokra gondoljunk. Mert amennyit leírtál, kehet egy személyes tapasztala is, lehet egy könyv elolvasás is, meg lehet profilozói tudás is. Először ebben szeretnék képbe kerülni. Milyen hosszú, milyen formájú tanfolyamok ezek? És hol? És van tankönyv hozzá, vagy csak elhangoznak előadáson?
2014. szept. 4. 00:57
 9/22 anonim ***** válasza:
Most csak azok az olvasmányok, tanulmányok érdekelnek természetesen, amik alapján az első hozzászólásodat írtad!
2014. szept. 4. 00:59
 10/22 anonim ***** válasza:

Az elnyomás oka egy vékonyabb füzet, amit akár ingyen is el lehet végezni online:

[link]

A túlélés tudománya egy nagyon részletes könyv/tanfolyam, amely a Szcientológia tanácsadásról szól legfőképpen, és ennek részeként mélyen belemegy abba, hogy az emberek miért úgy viselkednek, ahogy viselkednek, és hogyan tudod megállapítani, hogy milyen emberek valójában, hogy a nekik való segítséget tudd nyújtani.

Az utolsó tanfolyam egy nagyon technikai jellegű tanfolyam, ami speciálisan megtanít arra, hogy ki tudd szúrni a pszichopatákat az életben, és hogy mit tudsz tenni velük kapcsolatban.

2014. szept. 4. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!