Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek szociopata?

Hogyan legyek szociopata?

Figyelt kérdés
Elsőre furcsának tűnhet a kérdés, de nem szeretnék az lenni. Viszont annyira sokszor emlegetik mostanában ezt a szót, hogy utánakerestem és azt találtam, hogy a pszichopata és a szociopata ugyan az, csak a pszichopata úgy születik, a szociopata viszont olyan lesz, tehát felmerült bennem a kérdés, hogy szerintetek hogyan lehet szociopatává válni?
2014. szept. 3. 23:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az első egy vékony füzet. A második egy 500 oldalas könyv plusz 4-6 előadás. A 3. pedig csak tanfolyamként végezhető.
2014. szept. 4. 01:09
 12/22 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen!

És kizárólag ezekből merítetted, amit írtál?

És milyen hosszúak a tanfolyamok?

Be lehet iratkozni? Mennyibe kerül?

A szakirodalomlistát közzéteheted?

2014. szept. 4. 01:25
 13/22 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekel az is, hogyan lehet még a mosolygós időszakban 100%-os biztonsággal felismerni a szociopátiát!
2014. szept. 4. 01:27
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát tudod a tudásom már nem úgy működik, hogy halál pontosan be tudom lőni, hogy melyik anyagból vettem, mert egy rakás mindent tanultam már, de ezekben van a lényeg.

A linken az első tanfolyamot meg is tudod csinálni ingyen. A többire is be lehet iratkozni bármelyik közeledben lévő Szcientológia szervezetben. A túlélés tudománya előtt valószínűleg lesz még legalább egy könyv/tanfolyam amelyet el kell végezned, mert minden előzetes nélkül meredek lesz. Az árakat fejből nem vágom sajnos, de ha nagyon akarod, utánanézhetek.

2014. szept. 4. 01:30
 15/22 anonim ***** válasza:

Köszi. Most is ott tanulsz?

És nincs előfeltétele, hogy beiratkozz a tanfolyamokra?

2014. szept. 4. 01:53
 16/22 anonim ***** válasza:

10: A Lehetséges bajforrás/elnyomó személy tanfolyam a pszichopata-kiszűrős?

Hol vannak a tanfolyamok felsorolva árral a neten?

Ezt olvasom most a megkapott linken:

" Felfedezi majd, miért van az, hogy egyeseknek rosszul megy a sora, és hogy hogyan segítheti hozzá őket ahhoz, hogy a sorsuk ismét jóra forduljon. Megtudja, hogy mi működteti ezt a romboló, ám mindennapos helyzetet, és hogy mit lehet tenni az elhárítására. Ezek olyan adatok, amelyek azonnal kézzelfogható változást hozhatnak az ön életébe"

Teneked hasznodra váltak ezek?

Meg tudtad javítani velük a sorsodat?

2014. szept. 4. 02:01
 17/22 anonim ***** válasza:

Már az első tanfolyam is pszichopata kiszűrős, de igen, az utolsó az, ami teljeskörűen megtanít.

El sem tudnám képzelni, mi lennék ezek nélkül, annyira fontosak voltak. Megváltoztatták az életem.

2014. szept. 4. 02:08
 18/22 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nem találhatók meg az árak a neten.
2014. szept. 4. 02:12
 19/22 anonim ***** válasza:
De van a link oldalán egy "kezdés most" gomb. Azon be is lehet iratkozni az ingyenesre.
2014. szept. 4. 02:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Igen, de csak az ingyenes online tanfolyamokat látom.

Nagyságrendileg mennyibe kerül? Kell a 3. elé valami még kötelezően?

Miket végeztél még el ott?

2014. szept. 4. 02:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!