Hogyan legyek szociopata?
Figyelt kérdés
Elsőre furcsának tűnhet a kérdés, de nem szeretnék az lenni. Viszont annyira sokszor emlegetik mostanában ezt a szót, hogy utánakerestem és azt találtam, hogy a pszichopata és a szociopata ugyan az, csak a pszichopata úgy születik, a szociopata viszont olyan lesz, tehát felmerült bennem a kérdés, hogy szerintetek hogyan lehet szociopatává válni?2014. szept. 3. 23:12
21/22 anonim válasza:
Igaza van annak, eki ezt írta (én is leírtam itt már ezerszer): pszichopatának elsősorban születni kell (de az idők során azzá is lehet ám válni), szociopatává az Élet teheti az embert. Leginkább a súlyos traumatizáció, a sorozatos kudarcok, és a kegyetlen szülői "nevelés", ill. bánásmód.
Van még egy nagyon különc út, de arra is születni kell: szociopatának minősül a zseni és néha a zseniális is. Őket viszont már korán segíteni kell, hogy megtalálják a saját útjukat.
22/22 anonim válasza:
Általában az ilyen fusztrációk egy gyerekkori traumából,sérülésből alakulnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!