Lehetséges hogy pszichopata vagyok?
Itt egy személyes leirás magamról:
- Ellégé kishitű vagyok,de amit meg tudok tenni abban magabiztos
- Realista vagyok
- Nem szeretek senkit se "basztatni"(azaz ez most ebben a kérdésben a következőt kivánja kifejezni: Nem szeretek másokat "megalázni",ezért nem is szoktam)
- A barátaimmal barátian "piszkálgatjuk" egymást (ezt gondolom nem kell kifejtenem)
- Nem vagyok aggresszív,azaz nem szeretem a fizikai aggresszíót
- Nagyon félős vagyok,noha imádom a hororr játékokat,valószinüleg az izgalom miatt
- Nem szeretek kockáztatni
- Hosszútávon szeretek gondolkodni
- Sajnos szinte mindig máson gondolkozok,mert számomra igény van folyamatosan az információnak az áramlásának (de tudok könnyen tudok koncetrálni is,de akkor érzem jól magamat ha gondolkodhatok)
- Spórolós vagyok,ezt úgy kell érteni,hogy szeretem ha a minőség és a mennyiség egyensúlyban van,és nem szertem ha egy elektromos készülék feleslegesen van bekapcsolva pl.
- Sokszor ideges vagyok,de ez általában keveredik a szomorúsággal,és probálom nem kimutatni,noha attól még az vagyok
- Nem szeretem a macskákat,mármint azt,hogyha bennt vannak a házba. Meg aztsem ha túl sokan vannak,persze nem gond ha van 1-2.
- Imádom a baromfikat és a kutyákat(kivéve a kistestű kutyákat).
- A fizikai munkát részesítem előnyben
- Ha boldog vagyok,akkor is rövid ideig.
- A hobbim a dísznővénykertészkedés és a PC-n való "gamerkedés"
- Elővigyázatos vagyok,ezért felkészülök lélekben mindig a legrosszabbra is,hogy kisebb legyen a csalódás ha az bekövetkezik
- Nem szeretem ha miközben valamit csinálok,zavarnak közben.
- Nem jellemző rám a hazudozás annyira,noha voltak olyan időszakok hogy valamennyit hazudtam
Ezek lenénnek a legjelentősebb dolgok,esetleg ha valamire még kiváncsi lenne valaki,és segitene kideriteni a leirás alapján,csak hiányzik valami,akkor nyugodtan írja meg.
(Elnézést kérek a helyesírási hibákért)
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat! :D
(Kamaszkorban vagyok,14 éves férfi/fiú,ha ez jelent valamit a diagnózisban).
Itt egy kis frissités:
-Eléggé távolságtartó vagyok,nem szeretek nagyon ismeretlenekkel komunikálni
- Mindig felkészülök a legroszabbra lélekben
- Szeretek ritkán használt szavakaz használni,amelyek helyetesítik az adott szót
- A nőknél eddig biztosan nem volt nagyobb eredményem (párkapcsolatban,stb)
Sajnos nem ismerem teljesen saját magamat,így még lehet hogy fogom frissiteni.
Elolvastad egyáltalán a hozzászólásokat? Látszik hogy fogalmad sincs a pszichopata szó jelentéséről, mégis miért nem vagy képes leglább az ide vonatkozó Wiki szócikket elolvasni?
Ez a mélységes korlátoltság már nekem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!