Miért rettegek már 20 évesen az öregedéstől?
Figyelt kérdés
Ha belegondolok, hogy egyszer öreg, ráncos, döcögős, és fájós leszek, egyszerűen kiráz a hideg, és elborzadok.
Nem bírom elviselni. Már most nagyon öregnek érzem magam, a 15-16 volt a legjobb, mikor gondtalan tini voltam, még csak tapasztaltam magam körül a világot.
De ezen még túl tudnám tenni magam, de már a harmadik X gondolata undorral tölt el, annál felfele meg úgyérzem, nincs értelme élni.
Erre szokták mondani, hogy gyerekek, unokák, de engem ez nem mozgat, nem is vágyom rá, hogy gyerekem legyen, engem a szórakozás, a karrier, a szerelem, az utazás vonz, és nem az, hogy 60 évesen egy fotelba gubbasztva kötögessek.
Hogy tudnám elfogadtatni magammal az öregséget?
2014. nov. 13. 10:55
11/11 anonim válasza:
60 évet bőven elég èlni egy embernek. Utàna már csak a gyors leépülés van, valahogy nagyon nem vàgyom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!