Mit tegyek ha tul erzekeny vagyok?
Tudom, hogy sok ilyen kerdes van, de amit megneztem azt irjak, fogadd el, de nem akarom elfogadni. Miota kint elek külföldön, azota lettem ilyen, mondok egy peldat:
mult nap anyukam hivott az oran, a tanar elvette a telefonom kb.10 percre es en mar sirni akartam, könnyeztem, de vissza fogtam magam. Amikor a tanar hozzam szolt es valaszolnom kellett akkor remegtem, de nem nagyon adtam tudtara hogy megviselt. Egyebkent kedves tanar es megertem mit miert tesz. Viszont mikor mar csak ketten voltunk akkor mar nem tudtam magam visszafogni es elkezdtem sirni, nagyon hülyen vettem a levegöt es alig tudtam beszelni. Persze azonnal visszaadta. Otthon mar megnyugottam, de nem tudom mi lehetett ez, valami siro roham, vagy nem tudom, utoljara akkor Volt ilyen mikor megtudtam, hogy külföldre költözünk, es feltem mi lesz ott velem, 0 nyelvtudassal. Lehet hogy most a hormonok voltak,de szerintem több. Egyebkent nem sirok filmeken meg semmi csak a külföldi ,,idegenekkel" van ez Aki tud segiteni, az segitsen letszi. Az ekezetek miatt meg bocsi, csak nincs magyar gepem. Elöre is köszi a valaszokat.
Egyedül vagy túlságosan távol érzed magad a téged körülvevő emberektől. Próbálj picit személyesebb lenni velük és megérteni őket. A tanár például lehet, hogy kedves lenne veled, csak hát neki az a dolga, hogy valami rendet fenntartson a tanítási óra érdekében.
Szóval valahogy próbáld megérteni, hogy még ha külföldiek is vesznek körül, akkor sem gépként viselkedhetnek veled, hanem egyszerű, érző emberként. Pont ugyanolyan halandó emberek, mint akár te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!