Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szegyen ha egy fiu erzekeny?

Szegyen ha egy fiu erzekeny?

Figyelt kérdés
Pontosan nem tudom mikortol vagy mitol lettem ilyen,szuleim elvaltak es meg maig zajlik a viaskodasuk a hazunk miatt de mind egy nem akarom reszletzni valamint Nagymamat is elveszitettem am ez is tett ra egy lapattal.Nagyon konnyen elerzekenyulok ha valami nagyon szep legyen az kep,lany,zene vagy ha aranyos ,nagyon mrg visel egy vita is ami nagyon lehuzz egy idore nem beszelce arrol hogy nagyon sokszor vagyok depis meg labilis.Az erzekenyseget probalom leplezni ,mert nagyon szegyelem nem is tartom magan ferfinsk pedig kilsore jovagadu gyerek vagyok.Elnezest a hibakert !
2014. márc. 7. 20:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Valamint utalom hogy nem.tudtam.teljesen legyozni a.depressziot ami rament a tanulasra a sportra es a tarsasagi eletre.
2014. márc. 7. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, dehogyis, amíg nem pityeredsz el mindenen. Hány éves vagy?
2014. márc. 7. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Tökre megértem a szüleidet, nekem is hasonlóan vannak/voltak, de szerintem nem gond ha érzékeny vagy. Sokaknak ez nem tetsző, mert egy férfi legyen férfi, de ez nem éppen helyes hozzáállás. Nyilván ha bánt valami azt ki kell adni valahogy, és jobb ez, mintha valaki állandóan szét akarna verni valakit. Viszont meg kell tanulnod, hogy sokan ezt kihasználhatják és nem fogják megfelelően kezelni, mert nem értik meg hogy miért vagy olyan amilyen.
2014. márc. 7. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább erény! Szégyen ha semmi nem érint meg és nem is törődsz a dolgokkal. Legalább megbecsülöd azt a szép és jó, de múlandó.
2014. márc. 7. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ami*
2014. márc. 7. 20:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt nem szoktam egyebkent 20 eves vagyok.
2014. márc. 7. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez semmiképp sem szégyen!!!

Egyrészt érthető,hogy ilyen lettél,nem kevés negatívum ért,és az is lehet,hogy az alap természetedből adódóan vagy érzékenyebb.

Semmi baj nincs ezzel,hidd el! :)

2014. márc. 8. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!