Rossz, ha ennyire érzékeny vagyok?
Mostanában szinte bármin elsírom magam. Legyen az szomorú, vagy megható. Majdnem könnyeztem, amikor láttam, ahogy a kutyáim boldogan játszanak, sírok filmek jelenetein, amiken más egyáltalán nem (pl. a Fehér Isten elején, a többiről ne is beszéljünk), vagy két perccel ezelőtt a Swedish House Mafia - Save the World-jét könnyeztem meg a végére. Na most elgondolkodtam, hogy kutya voltam-e előző életemben.:"DD (Egyébként imádom a kutyákat.)
Más filmeken meg konkrétan zokogok a stáblista végéig. (Halálsoron, Schindler listája, Titanic és társaik. Ja, meg a Marley meg én. HogynexD)
Kicsit kezdem már cikinek érezni, hogy osztályban olvasnak fel egy történetet nekem meg kibuggyan néhány könnycsepp. Amit nagyon nehéz visszatartani.:/ Vagy hogy a moziból csak én jövök ki vörös fejjel.
Nektek ez a túlérzékenység taszító tulajdonság? Mert egyébként elég erős személyiségem van, és nem nagyon passzol hozzám, néha pedig elég kellemetlen tud lenni.:/
15/L
talán nem okoz gondot, de érdemes lenne tudni, mi váltotta ki.
Én pasi vagyok, 25 éves koromban jól kicsinált érzelmileg egy lány - azóta ilyen vagyok én is...
Én is bármin tudok sírni, vannak filmek amiket megnézek és egész nap használhatatlan vagyok.
Zenén nagyon tudok sírni, most sírtam végig egy 45 koncertet amit neten néztem. Egy hónapja találtam meg kb. ezt a felvételt, de vártam vele, hogy lelkileg fel tudjak készülni.
Ha valakit sírni hallok, látok én is egyből sírok...
Addig örülj amíg tudsz sírni, ismerek olyat aki már nem tud, nem cserélnék vele.
Sírni nem gyengeség vagy szégyen.
25\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!