Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki ráakaszkodásnak éli...

Ha valaki ráakaszkodásnak éli meg mikor találkozni szeretnék vele, akkor utál? :S

Figyelt kérdés
De én nagyon imádom őt. Ő a legjobb ismerősöm, és heti 1 találkozás, meg pár összefutás nem elég :S De ez nagyon kevés, nem? :S
2014. nov. 6. 07:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már beteges ragaszkodás.
2014. nov. 6. 10:04
 12/19 A kérdező kommentje:

minden kapcsolat ennyire felszínes? komolyan ez baj, hogy szeretnék többet vele lenni, mert vele a legjobb? :( ez beteges ragaszkodás? nem tudom mi van :(

az a normális, hogy van 600 ismerősöm, akikkel elhülyülök, de nem tudok róluk semmit? :( vagy mi akkor? :'(

2014. nov. 6. 10:12
 13/19 A kérdező kommentje:

amúgy arra vágyom legjobban, hogy valakinek végre önmagamat tudhassam mutatni, és ehhez ő áll a legközelebb. De ehez többet kellene együtt lennünk.. 1 hét alatt azt is elfelejtem hogyan néz ki :(

nekem nagyon nehéz megnyílni, és neki gyorsan sikerült. ő segített nekem a legtöbbet, a legnagyobb bajomban volt ott nekem. hogyan hálálhatnám meg neki? :/

én tényleg nem veszem észre hogy másnak mi a jó vagy rossz. nem mondta, hogy rosszat teszek neki, csak amikor már nagy volt a baj :(

2014. nov. 6. 10:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem utál, csak neki nem kell annyi találkozás, mint amennyit te szeretnél, ettől még gondolom a barátnőjének tart. Nekem is van olyan barátnőm, akivel ismét szeretném felvenni a kapcsolatot, írtam neki egy levelet, megadtam benne az elérhetőségeimet, ha akar majd válaszol, ráakaszkodni nem akarnék. Szerintem ne erőltesd a találkozásokat, inkább kicsit vonulj vissza és várd, hátha neki kezdesz el hiányozni és ő fog keresni.
2014. nov. 6. 14:46
 15/19 A kérdező kommentje:
ajj.. erre képtelen vagyok. nagyon hiányzik :(
2014. nov. 6. 15:08
 16/19 A kérdező kommentje:
de oké... kiszenvedem. hétfő a mi napunk :) ha addig nem ír, akkor felhívom :')
2014. nov. 6. 15:15
 17/19 A kérdező kommentje:
nem keres, akkor*
2014. nov. 6. 15:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy depressziós vagy, és nyafogsz. Ezt senki sem viseli el hosszútávon. Ergo te marod el magad mellől az embereket.

Volt ilyen barátnőm, kb. egy évig bírtam. Pedig nagyon jól megvoltunk az elején, de az állandó önsajnáltatása, és az, ahogy kapaszkodott belém, rövidesen az idegeimre ment.

29/N

2014. nov. 6. 19:27
 19/19 A kérdező kommentje:
nem tudom megállni! nagyon hiányzik :D és nagyon rossz érzés, hogy aztán meg kedvetlenül válaszol :( nem kíváncsi rám igazándiból.
2014. nov. 7. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!