Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki ráakaszkodásnak éli...

Ha valaki ráakaszkodásnak éli meg mikor találkozni szeretnék vele, akkor utál? :S

Figyelt kérdés
De én nagyon imádom őt. Ő a legjobb ismerősöm, és heti 1 találkozás, meg pár összefutás nem elég :S De ez nagyon kevés, nem? :S
2014. nov. 6. 07:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyéntõl függ, ha én szeretek valalkit,akkor nekem is jól esik a másikkal lenni.
2014. nov. 6. 07:32
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy tényleg csak túlzásba viszed egy kicsit. Akármennyire szeretek valakit, összenőni nem akarok vele.
2014. nov. 6. 07:37
 3/19 A kérdező kommentje:

de megbeszélni sem tudunk semmit :( nincs idő rá. semmire :(

utálom, hogy akármennyire is pozitívan álltam az egészhez, nagyon pozitívan.. mégis minden negatív körülöttem. Mindig mindenből csak elveszek, ahelyett, hogy hozzáadnék :( én próbálom.. már 1 hónapja nem voltak még csak hasonló gondolatok sem a fejemben, mert annyira jól éreztem magam. De ez most nagyon bánt, hogy a legjobb ismerősöm megutált.. akkor amikor minden kezdett a legjobb lenni :'(( hányingerem van magamtól :'(

2014. nov. 6. 07:44
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Roppant egyszerű! Nem akar veled lenni, ne erőltesd, igyekezz elfelejteni! Keress olyat, aki szeret veled lenni!
2014. nov. 6. 08:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj csak bele! - ha valaki erőnek erejével, akaratod ellenére gyakran szeretne találkozni bárkivel, te nem annak vennéd, ami kérdésedben szerepel?
2014. nov. 6. 08:34
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem utál, de kerüli a találkozást. A dolog elég egyoldalúnak tűnik. Te rajongsz valakiért, de nem figyelsz a másikra, csak saját magadra.
2014. nov. 6. 08:42
 7/19 A kérdező kommentje:
én szinte senkinek sem vagyok szimpatikus. kb ő az egyetlen, aki magától jött oda hozzám az elején. és mégsem szeretne velem lenni :( miért vagyok olyan szar, hogy szimpatikus voltam valakinek, és azt is elbasztam valahogy? :(
2014. nov. 6. 08:52
 8/19 A kérdező kommentje:
nagyon örülnék, ha valaki szeretne egyáltalán találkozni velem :S nagyon is örülök neki. de ritkán ír :(( egyetemről elment már most héten. ő is meg fog utálni.. nem kell már sok.. :(
2014. nov. 6. 08:55
 9/19 A kérdező kommentje:
hogyan figyelhetnék rá? mire kell figyelnem. nem értem hogyan működnek az emberek :'(
2014. nov. 6. 08:58
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemista vagy? Akkor viselkedj úgy, mint egy felnőtt ember. Senki nem szereti ha megölik a szeretettével, még akkor sem ha semmi rosszat nem szeretnél ezzel. Légy kevésbbé görcsös, viselkedj természetesen adj teret a másiknak és ne erőltess dolgokat.
2014. nov. 6. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!