Van egy srác akivel találkozni fogok de mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akivel találkozni fogok internetem ismertem meg. És nagyon félek az első találkozástól mert elég szégyenlős vagyok beszélni.:c hogyan kezdjek bele majd a beszélgetésbe? Nagyon félek!! :c2014. okt. 12. 21:52
1/5 anonim válasza:
Köszönj neki, kérdezd meg hogy hogy van ..stb. amúgy szerintem a téma adni fogja magát , meg ő is biztos fog majd kérdezni :D
2/5 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, a férfiak általában nagyon szeretenek magukról beszélni, egyszerűen csak kérdezgetni kell őket. Egy idő után, ha feloldódtak bármit elmesélnek neked és még jól is érzik magukat közben. Én egyébként nagyon sokszor inkább spontán témákat dobok fel és nem ilyen standard: "milyen zenét szeretsz" és társait. Inkább olyanokat szoktam kérdezni, hogy éppen látok egy szitut, tárgyat, vagy történt velem valami útközben és akkor abba belekérdezek, hogy neki is tetszik-e, mi a véleménye a szituról, ilyesmi. Az unalmas kérdéseket (mi a hobbid, stb.) nem szeretem, azokat csak később szoktam megkérdezni.
4/5 anonim válasza:
nekem is volt már ilyen, és az elején eléggé feszélyezve voltam, de a srác nagyon aranyos volt és egy óra után már én is teljesen feloldódtam, és jött magától minden :) úgyhogy ne izgulj, minden rendben lesz, csak enged el magad. sok sikeert!:)
5/5 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok egyébként és köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2014. okt. 12. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!