Az öregeknek mi dolguk van, hogy állandóan tömegközlekedéssel közlekednek?
Már reggel 6-8 órakor is mennek a buszon mikor bőven aludhatnának mivel nyugdíjasok. Aztán ha jövök haza iskolából akkor is tele van velük a busz.
Az utasok 70%-a öreg, ebből csak 5%-nál van szatyor, szóval gondolom nem mindannyian bevásárolni mennek.
Pl én nagyszüleim soha nem mennek tömegközlekedéssel, kutyasétáltatás közben beszélnek a többi öregemberrel, piac/abc is van a közelben, ha mégis mennének hetente 1szer mennek valahova, oda is autóval (és ott csinálnak is valamit, nem csak, hogy összefussanak 1-2 régi ismerősükkel.
Szóval nem tudja valaki miért utazik az a rengeteg öreg? Mert nekem rejtély.
Nem biztos, hogy minden "öregnek" van autója, azt fenn is kell ám tartani.
Lehet, hogy a nagyszülő viszi az unokáját oviba, iskolába, mert a szülők dolgoznak.
Lehet, hogy a dolgozó gyerek ügyeit segít elintézni.
Lehet, hogy találkozik a barátaival.
Lehet, hogy templomba megy.
Sőt az is lehet, hogy dolgozik.
Engem is idegesít az, amikor csúcsidőben nem lehet felférni. Néha napközben is utazom, akkor is sokszor ott vannak. Piacra mennek, vásárolni, de nem célirányosan, hanem az akciós dolgokat keresik.
Megértem őket, mert biztosan magányosak, de szerintem van jobb módja is az időtöltésnek. Miért nem valami kulturálos programra mennek? Amennyiért levadásszák az akciós kajákat, annyiból már múzeumjegyre is futja pl.
Mert ha fél órával később mész az "SzTK"-ba, 2 órával később szabadulsz...
Vagy: vérvétel nincs egész nap, csak a reggeli órákban.
És vérvételre éhgyomorra kell menni, namármost az általad kifogásolt időszak után igencsak éhes az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!