Állandóan versengek, mit tegyek másként?
A dologhoz hozzátartozik, hogy nagyon küzdök ellene, már nem vagyok hajlandó időt szánni az önmarcangolásra, szerencsére így év közben mindig sok a dolgom, körül vagyok véve emberekkel.
Tanulni jól tanulok, de nem eléggé, még szeretnék fejlődni, és főleg ez zavar, hogy nem tudok annyira jó lenni, amennyire szeretnék, mindig másokat dicsérgetnek. A barátaimat folyton, és olyankor mindig nagyon rosszul esik, hogy én nem kaptam dicséretet, mert nem vagyok elég jó.
Igazából mindig mások visszajelzéségez alakítom az énképemet, ezért amikor mást megdicsérnek, vagy vele foglalkoznak, velem pedig nem, akkor borzasztó féltékeny vagyok, meg mellette senkinek érzem magam, állandóan versengek, és ez elég önző hozzáállás. Egyébként sok barátom van, és imádom őket, de akkor is mibdig mindenkinél jobb akarok lenni. Hogyan változtassak?
18/L
Én is ugyanígy vagyok vele. Csak annyi különbséggel, hogy mivel én az álmaimért feladtam az elit iskolát egy művészeti iskoláért, itt nem akad vetélytársam, ezért enyém minden dicsőség.
Viszont, ha látom, hogy valaki valami nagyon jót rajzol, és én nem tudok ugyanolyan jót csinálni, én is majd megpukkanok a féltékenységtől.
Nekem is jól jönne valami tipp, hogy hogyan lehetne ezen változtatni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!