VAn itt felnőtt lombik baby? Milyen érzés, hogy nem a természet választ ki, hanem egy laboros?
tudom furcsa a kérdés, csak most megyek lombikra, és belegondoltam, hogy elmondjam-e majd a gyerekemnek, és hogy milyen lesz ez neki, ha megtudja?
ezt el szabad mondani az embereknek, és a gyereknek?
Szerintem ez egy lényegtelen apróság, hogy lombikkal fogant. Persze ha megkérdezi, akkor minden további nélkül elmondanám neki, mert ettől semmivel sem kevesebb, mint mások.
Viszont így adnám elő: Gyermekem, TE VAGY A KIVÁLASZTOTT! :-))
Az élet úgy hozta, hogy én is lombikos anyuka lettem. Férjem azoospermiája miatt a hereszövetből vették a sejteket, és ennek az IVF módszernek a neve ICSI, tehát itt "a laboros választott", de én hiszem, hogy fentről irányították...
Válaszoljak a kérdésedre: igen, mondd el majd neki, hogy
ez a fogantatási módszer se nem jobb, se nem rosszabb, hanem más. Mindig a korának megfelelően, annyit, amennyit kérdez.
Ma még lehet, hogy sokan furcsállják ezt a módszert, de egyre több párt érint a nehezített fogantatás kérdésköre.
Sok orvos, akikhez jártunk, állítják, hogy sajnos a férfiak termékenységi mutatói romlanak.
Nem nehéz elképzelni, hogy a lombikmódszer gyermekeinknél teljesen elfogadott módszer lesz, mint a gyermeknemzés egyik alternatívája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!