Azt a gyereket, aki üti, veri, terrorizálja a társait, miért kell "életrevalónak" titulálni?
Hallottam már párszor ezt, és szemtanúja is voltam.
Bár nekem még nincs gyerekem, de nem hiszem, hogy ez megfelelő és normális viselkedés.
Beszélgettem egy anyukával a játszótéren, akinek a gyereke mindenkit ütögetett, elvette másnak a játékát, lelökte a másikat a motorról, stb. És az anyuka csak mosolygott, hogy a gyereke milyen életrevaló.
Én kíváncsiságból megkérdeztem tőle, hogy ha most őt (az anyukát) az utcán valaki agyonveri, elveszi a pénzét, akkor az az illető is életre való?
Erre jött a mentegetőzés, meg hogy az teljesen más, meg stb.
Csak én látom azt, hogy az ugyanolyan, csak az egyik gyerek a másik felnőtt verzió?
Ismerősöm gyereke soha nem ütött meg senkit, mégis osztályelső, sok barátja van, és versenyeket nyert.
Jól látod, ugyan olyan a kettő. Nem is értem az ilyen anyukákat. El vannak vakulva a gyerekük "zsenialitásától".
Mostanában népszerű hülye gyerekeket nevelni.
10 év múlva ez az eleven, életrevaló gyerek kizavarja az anyját a szobájából, fellöki, eltöri a kezét...
Nevelni a nehezebb, az a könnyű, hogy hagyni mindent, aztán majd lesz valahogy.
Dicsák akkor mi a Gáspárral életrevalók vagyunk!
Van egy kis aprótok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!