VAn itt felnőtt lombik baby? Milyen érzés, hogy nem a természet választ ki, hanem egy laboros?
tudom furcsa a kérdés, csak most megyek lombikra, és belegondoltam, hogy elmondjam-e majd a gyerekemnek, és hogy milyen lesz ez neki, ha megtudja?
ezt el szabad mondani az embereknek, és a gyereknek?
Mivel egy gyerek, felnőtt nem érzi, hogy hogyan választódott ki, ezért nyugodtan lehet róla beszélni. Az sem kellemesebb, ha az ember elképzeli, hogy a szülei mit csináltak, amikor ő megfogant :DDDD
Akkor már a laboros történet inkább emészthető :D
igen, de nekem az a tudat megnyugtató, hogy engem isten választott ki, ha fogalmazhatunk igy. még akkor is, ha nem hiszek benne igazán.
de végülis úgyis fel lehet fogni, hogy isten akarta, hogy azt a spermát válassza ki a lombikos :)
köszi a válaszod. neked lombik babád van, vagy te vagy az?
Mi a különbség?
A laborban sem 1 db spermiummal próbálkoznak egyszerre:D
Na meg aztán, ha körülnézel, elég megdöbbentő tud lenni, hogy egyesek tényleg a legéletképesebbek voltak valamikor...
Akkor milyen letett a többi, vagy a selejt?:D
Elképzelem a beszélgetést:
"Fiam/lányom. Mit szólsz hozzá, hogy nem én spricceltelek bele anyukádba, hanem egy laborban fogantál meg?"
Nem én spricceltelek,.. vagyis én.... De utána egy automata pipetta is. XD
szerintem nagyobbacska korában meg lehet említeni neki a módszer nevét, meg hogy azért fordultatok orvoshoz mert anélkül nem sikerült, de attól ugyanúgy anya az anyja, meg apa az apja. Azt kész, nem is fogja firtatni.
Mire elég nagy lesz ahhoz hogy utána nézzen a dolognak akkor meg nem fog gondolni semmit. Max akkor ha ilyen butaságokat mondtok neki, hogy őt egy laboros választottta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!