Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak hogyha túl nagy...

Mit csináljak hogyha túl nagy a fejem nő létemre? Hogyan fogadjam el?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy sok férfiénál is nagyobb, és ez már a párkapcsolatokban is gondot okozott..mindig kerülöm a közös fotózást, a tükröket, kirakatokat, ahol látszik a dolog. Lehet mondani hogy válasszak olyan párt, de ez nem mindig akaratra működik, hogy kivel alakul ki a szerelem. Másrészt ez a dolog általánosan is zavar engem, ha megyek az utcán egyedül, vagy bárhová. Az alakom nem indokolja ezt, mert alacsony vagyok, és ehhez társul egy nagy fej, nagyobb mint sok magas nőé, tehát értitek, nagyon kellemetlen.
2014. nov. 4. 19:36
 1/5 anonim válasza:
100%
Milyen a hajad? Göndör, egyenes? Lehet egy másfajta hajviselettel leplezni tudod, esetleg frufrut vágatnál, vagy valami olyan színre festhetnéd, ami optikailag kissebbíti. Utána már nem lesz gondod az elfogadással, ha egy kicsit is jobban tetszel magadnak :)
2014. nov. 4. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Pont most néztem nem régen egy filmet, ahol a lánynak nagyobbacska feje volt, frufruval és hosszú, lenyalt hajjal. Nagyon nem volt szép... Viszont volt egy alkalom, amikor fel volt kötve neki a haja, a frufru meg valahogy oldalra volt fogatva (ha jól emlékszem) és teljesen megváltozott az arcformája.

Hogy nagy a fejed egyébként? Milyen alakja van? Ismersz olyan hírességet, akinek hasonló, meg tudnád mutatni?

2014. nov. 5. 01:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagy fejem van és hozzá alacsony és viszonylag vékony vagyok. A frufru nekem nem áll jól, mert csak még kerekebbé teszi a fejem. A hajam sötétbarnára (szinte fekete) szoktam festeni és simán kiengedve hordom. Ázsiaiaknál látok gyakran hasonlót, hogy a kis testhez viszonylag nagy kerek fej van. Esetleg sminkkel is lehet segíteni rajta, kontúrozd az arcod sötétebb púderrel és sminkeld nagyobbra a szemed. Na meg a sötét hajszín és egyenes, hosszú haj is javíthat optikailag. :)
2014. nov. 10. 17:54
 4/5 jaydee ***** válasza:
0%
nem láthattalak én a mai napon téged a zzentendrei héven?
2014. nov. 11. 00:38
 5/5 Dota 2 válasza:
0%
Én ismertem egy. akkinek ez volt a problémája. Amugy szedet uttána hashajtot és kifosta nagy nehezen. Szurkoltunk neki meg minden. Hajrá Real!!!!!
2015. máj. 29. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!