Szégyen, hogy 16 éves lány létemre bőgtem az orvosnál, miközben a lábamat gipszbe rakták?
Figyelt kérdés
Nem is fájt csak olyan ilyedt voltam és egészen combig gipszbe kerültem. A gipszelő kinevetett :S2014. okt. 28. 11:48
2/10 anonim válasza:
Mocsok egy gipszelő volt akkor. Nem szégyen. Egyáltalán nem.
3/10 anonim válasza:
A gipszelő egy kötsög, empátiából nulla és valószínüleg nem volt még combig begipszelve!
Nem szégyen!
4/10 anonim válasza:
nem szégyen! Viszont az orvos kaphatott volna egy tökönrúgást...
5/10 anonim válasza:
Sírtál vagy hangosan hisztiztél, mert azért nem mindegy.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem hisztiztem, csak sírtam, folytak a könnyeim, szipogtam.
2014. okt. 28. 12:38
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Én múltkor a fogorvosnál bőgtem mert nem zsibbadt el a gyulladástól de azért kihúzta a fogam. :( 25 éves vagyok, az orvos mert rámförmedt miután végzett, hogy miért bőgök???
8/10 anonim válasza:
Nem szégyen, combig gipszbe kerülni nagyon rossz érzés lehet, sajna vannak ilyen bunkó gipszelők, orvosok, ne foglalkozz vele, gyógyulgass inkább.
9/10 anonim válasza:
Nem szégyen. Valószínűleg valamilyen panasszal kerültél oda, ha már gipszelték. És lehet sokként is ért téged, csak ezt nem dolgoztad még fel. Nincs ebben semmi probléma. A gipszelő meg nem való az egészségügyi munkára.
10/10 anonim válasza:
Dehogyis nem szégyen! Én meg is öleltelek volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!