Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el, hogy csúnya...

Hogy fogadjam el, hogy csúnya a kezem lány létemre?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta ilyen. Bütykösek az ízületeim, a középső ízületen sem olyan "ráncos" a bőr, mint másoknak, hanem vaskos. Olyan az egész, mint egy dolgos parasztasszonyé. :(
2014. szept. 23. 16:11
 1/8 anonim válasza:
79%

XDDD. Dolgos parasztasszony,ezen most jót nevettem :D

Amúgy léteznek csodásabbnál csodásabb bőrfeszesítők,meg ilyne kézkrémek,amiktől puha lesz,stb. Nemigaz,hogy lány létedre nem ismered ezeket,én fiú létemre is használom a kézkrémet amitől nem pirosodik ki télen a hidegtől,meg vannak ilyen sokfunkciós kézkrémek is,menj be egy drogériába,és válogass kedvedre,annyi van mint égen a csillag.

21/F.

2014. szept. 23. 16:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Puha a bőröm, gondosan ápolom, maga a "struktúrája" ilyen, vagy hogy mondják. Mint egy kivénhedt rövid ujjú zongoristáé, akinek bedurrantak az ízületei. Pedig zongorázni se tudok.
2014. szept. 23. 16:20
 3/8 anonim válasza:
tegyél már fel róla egy képet légyszi, kiváncsi vagyok rá :D
2014. szept. 23. 16:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem rakok, de itt egy link, nagyon hasonlít erre (annyi különbséggel, hogy nem eres, és hosszúak a körmeim,). [link]
2014. szept. 23. 16:27
 5/8 anonim válasza:
59%
mondom,használj bőrfeszesítőt,vagy menj el egy magánbőrgyógyászhoz,csodákra képes,persze jópénzért... :D
2014. szept. 23. 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Jaj ne aggódj, teljesen rendben van a kezed!:) Egyik barátnőmnek is ilyen bütykös, és neki rövidek is a körmei, az övé tényleg kicsit fiús emiatt, de egyáltalán nem csúnya, valahogy határozottságot sugall.

Az enyém sokkal rosszabb, nekem hatalmas kezeim vannak, tehát nem csak az ujjaim hosszúak, de a tenyerem is nagy, ráadásul eres, és egyáltalán nincs az a szép feszes hatása, bármit is csinálok vele. Na az csúnya. Nagy eres kezek. Fúj. :D

Olyan barátnőm is van, akinek a hüvelykujja bütykös, ráadásul felemás a kettő:DDD De különben az övé is szép. Szóval szerintem tényleg ne aggódj rajta, biztos nem csúnya, maximum nem olyan, ami neked tetszik. Csúnya kéz csak az ápolatlan kéz, meg ami nagyon nem illik a gazdájához.

Ja, amúgy jó a szöveged :D

2014. szept. 23. 18:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Végül is igazatok van, a csontból lefaragni még ha lehetséges is lenne, inkább maradok bütykös, mintsem ezentúl papírpohárból igyak egykortynyit, mert nem bírok el többet a lefaragott, vékony és szép, de nyomorék ujjaimmal. Mindig is feszélyezett, főleg, amikor a második barátom a kapcsolat elején épp nézegette, és benyögte: "Fú de görbe ujjaid vannak, blááá!" Na kösz. Azért amikor használtam, akkor persze ah de jó volt...
2014. szept. 23. 19:30
 8/8 The answer ***** válasza:
Akkor jártál volna el helyesen, ha az ominózus mondat a barátodtól lett volna kapcsolatotok zárómondata is egyben.
2014. szept. 24. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!