Szerintetek nem csúnya, az ennyire vékony alkat?
2014. szept. 21. 12:25
1/12 anonim válasza:
Az alkata nem csúnya (teljesen átlagosnak tűnik, és lehet, hogy mondjuk nem is tehet arról, ilyen alkata van), viszont ez a ruha annál inkább.
2/12 anonim válasza:
Itt nem az alkatával, hanem az öltözékével van baj. A teste átlagosan vékony, én ennél soványabb vagyok, mégsem tartanak taszítónak.
3/12 anonim válasza:
ez a kép volt már itt, és akkor volt linkelve egy másik is. teljesen jó alakja van, az öltözködése tényleg sz ar. egyáltalán nem taszító, és nem undorítóan vékony
4/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó ez az alak, a ruha viszont tényleg szörnyű.
5/12 anonim válasza:
Már kétszer fel lett téve ezen a kérdés ezen kívül. Nem, nem csúnya, még csak nem is olyan sovány. Helen Hunt jut róla eszembe, neki vannak ilyen lábai. Az összes férfirokon odáig van érte...
6/12 anonim válasza:
Az alakja szuper, a ruhája szörnyű.
7/12 anonim válasza:
Hányszor fogod még feltenni ezt a kérdést?
Egyébként az alak jó, a ruha béna, és szerintem nem tudod mit jelent az aszexuális kifejezés.
8/12 anonim válasza:
Nem lenne ez rossz alak egy normális, alkatnak megfelelő ruhával ami hangsúlyozza a nőies alakot (ez a blúz szinte lelapítja a melleit).
10/12 anonim válasza:
Az alakja jó, de az a blúz iszonyatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!