Milyen alakúak/alkatúak ezek a lányok?
2014. aug. 22. 21:15
1/10 anonim válasza:
Nincs külön,
szerintem pont optimális.
2/10 anonim válasza:
Elhízottak és még öltözködni sem tudnak előnyösen. Szóval duplán gáz mindkettő. A jobb oldali a kövérebb... a bal még elmegy, habár rajta is látszik hogy életében nem figyelt oda a testére... szerintem ez fiatalon igencsak gáz.
3/10 anonim válasza:
se nem csinosak se nem jó alakúak
4/10 minden név létezik válasza:
nekem mind2 tetszik ...a jobb oldali inkább olyan molettebb alkatú....a jobb nekem jobban tetszik *.* 15/f
5/10 anonim válasza:
A bal oldali átlagos, de nem kimondottan jó alakú, a jobb oldalit kövérnek mondanám. Öltözködni tényleg nem tudnak.
6/10 minden név létezik válasza:
kuss legyen már mindegyik tök jól néz ki ;)
7/10 anonim válasza:
Nekem kövér mind2 vagy telt kinek hogy tetszik.
8/10 anonim válasza:
mintha lattam mar volna ezt a kepet fb men :O
szamomra rendbe van mind 2!
nyugi nem arulom el kik vagytok, ha ujra latom is.
9/10 anonim válasza:
A jobb oldali szimplán igéyntelen, a bal oldali már vágósúlyban van.
10/10 anonim válasza:
A bal oldali átlagos, a jobb oldali "husika" (nálam sovány, átlagos, husika, duci és kövér kategóriák vannak így sorban) - mondom ezt úgy, hogy én magam sovány vagyok, tehát elfogulatlan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!