Mely csajok a szebbek, helyesebbek arcra, vagy szexisebbek, jobb alakúak?
hogy hívják a szellemekkel suttogó főszereplő nőjét?
pl ő szebb szerintetek, vagy Amy Lee (Evanescence énekesnője) Christina Ricci (Végtelen történet, Adams Family), Christanna Loken (terminator 3.), Milla Kunis (Párterápia, Alie könyve), Christina Aguilera, Hayley Williams(paramore énekesnője, vagy japán csajok
Jennifer Love Hewitt-nak hívják :) szerintem ő nagyon szép,bár az alakja nem igazán tetszik.
Az általad felsoroltak közül nekem a Paramore énekese tetszik a legjobban :)
Lány vagyok szóval nem úgy tetszik, csak szívesen hasonlítanék rá :)
lehet igazad van, lehet tényleg csak a filmben szép :D
leírom a többiekről is a véleményem :)
Amy Lee: természete,szép,bár kicsit ijesztő,de a szeme nagyon tetszik
Christina Ricci: hát ő nekem nagyon nem tetszik, furcsa a feje,nagy a homloka, meg nem is szép az arca
Christanna Loken: szexi, de olyan furcsa
Mila Kunis: szerintem ő nagyon szép :)
Christina Aguilera: túl mű, és a mellei szerintem már túl nagyok, de van pár kép ahol nagyon szép
"ez a Jennifer Love Hewitt csunya lopofájú, be van esve az arca, túl nagy álla van, és olyan kicsik a szemei, a mellei meg nem igaziak, mert egyik képen hatalmasak, más képeken szinte lapos hozzá képest, a jobb képei meg photoshop, ami látszik is hogy mű"
Ordít erről az irigység.
ez minden csak nem szép és nem baba arcú
nekem nem jönnek be a hosszúkás arcú, kicsi szemű nők, sminkkel meg photoshoppal neki is nagy melle van, meg szép bőre, meg nagy szeme, meg aki át van szabva, de smink nélkül szörnyű.
Meg sminkbe sem tetszik nagyon, nem zsáner. inkább Mila, bár nekem nincsb ajom a vékony kis mellű nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!