Körte alakúak?!

Figyelt kérdés
Ti mitcsináltok? (Mit esztek,milyen mozgást végeztek hogy naggyából "kordában" lehessen tartani ezt a testalkatot?)

2013. ápr. 22. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld elfogadni magad, más út nincs. Ha van rajtad egy minimális fölösleg is, akkor is csak a fenekedre és a combodra fog menni, és hacsak nem sportoló vagy, nem tudsz annyit törődni a testeddel, hogy szépnek lásd, ha most csúnyának tartod magad. A tested kordában tartásához meg ugyanazt kell tenni, mint bármelyik testalkatnak, kiegyensúlyozott étrend, némi sport.
2013. ápr. 22. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérdező és első.Szerintem nem csúnya,ha egy nőn van felesleg.Sőt,nagyon szép is lehet,és számunkra értékes.( férfiak számára)

Ha mondjuk sportoltok,akkor eleve nem kell félnetek a további gömbölyödéstől,de ezt csak saját magatokért,másért nem érdemes.

2013. ápr. 22. 10:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! :)
2013. ápr. 22. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Sehogy, én szeretem hogy ilyen az alakom, más szerint is jó így. :)
2013. ápr. 22. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!