Milyen alakúak vagytok lányok? (körte, homokóra. )
Figyelt kérdés
derék-csípőtök mennyi ?:)
csak érdeklődöm ki milyen és hogy van megelégedve magával!:)
2012. júl. 6. 20:09
1/16 anonim válasza:
Olyan almás :D nems zeretem,túl széles a vállam
4/16 anonim válasza:
Olyan hegyomlás típus. Szeretem? Nem!
5/16 anonim válasza:
derék:63
csípő:91
mell:86
homokóra típusú vagyok,de igaziból nem vagyok oda érte,de nem azért mert homokóra,hanem mert dundi:/ (ezen persze dolgozom,amint elérem a vágyott eredményt elégedett leszek vele:D)
6/16 anonim válasza:
Homokóra. Derék-csípő: 58cm-91cm
Én meg vagyok elégedve ezzel :) Jól érzem magam :)
7/16 anonim válasza:
Olyan érdekes, hogy nemrég olvastam, hogy a nők 8%-ának van igazából homokóra alakja, de akárhol megkérdezel akárkit, mindenki azt mondja, hogy ő az. Ezek az emberek minden idejüket a négy fal közt töltik? Hol vannak ezek a tökéletes nők?
8/16 anonim válasza:
Hát valami homokóra szerűség.
118, 75, 97
Fenékre hízhatnék még egy kicsit, és akkor arányosabb lenne.
9/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszaitokat!:)
2012. júl. 7. 10:52
10/16 anonim válasza:
őszintén szólva gőzöm sincs. mltkor tettem fel egy kérdést, ott egy lány mondta, hogy "Y-alkat" :D persze ilyen nem létezik, de ötletes, szóval én annak nevezem az akatomat :D a melleim nagyok, a combom és a csípőm vékony, fenekem sem nagy, inkább formás. egyébként meg tényleg nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!