Milyen alakúak vagytok lányok? (körte, homokóra. )
Figyelt kérdés
derék-csípőtök mennyi ?:)
csak érdeklődöm ki milyen és hogy van megelégedve magával!:)
2012. júl. 6. 20:09
11/16 anonim válasza:
Létezik Y alkat. Másnéven fordított háromszög.
12/16 anonim válasza:
Homokóra.
90-69-95
170 cm/57 kg
Háát, van amikor elégedett vagyok, van mikor nem. Hangulatfüggő. De összességében, lehetne rosszabb is... Szóval, igen, elégedett.
18/L
13/16 anonim válasza:
Körte vagyok sajnos.
Mell: 82
Csípő: 65
Derék: 85
Comb: 55 :S
14/16 anonim válasza:
Homokóra. Vékony lábak, széles csípő, vékony derék, közepes mellek. Meg vagyok elégedve az alakommal. Számszerűen nem tudom, még nem mértem le magam.
15/16 anonim válasza:
homokóra, és jujj, hát én nem szeretem. :D Derekam 61 cm, csípőm 91. De valahogy a lábaim nagyon félresikerültek.. :(
16/16 anonim válasza:
Nem vagyok olyan vékony, most speciel banán vagyok, azaz a vállam olyasmi széles mint a csípőm, azonban a derekam nem karcsú és a combom is vastag. Viszont ha lefogynék, homokóra féleség lennék, nálunk a nők (nővérem, anya) olyasmi alakúak, hogy a válluk kicsit szélesebb mint a csípőjük, de karcsú derekuk van és vékony lábuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!