Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megszakítsam vele a kapcsolatot?

Megszakítsam vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Van egy idősebb nő akivel nagyon jóban voltam, mindent megtudtam vele beszélni, azt hittem megbízhatok benne, nagyon személyes információkat mondtam el neki amiben a segítségét kértem. Az egyik illető akiről szólt a dolog megtudta, hogy ezzel a lánnyal én beszéltem ezekről a dolgokról, (persze nem haragudott, mert neki nem volt fontos már felnőtt fejjel abszolut, sőt még utólagos beszámolómat cukinak is tartotta, de nekem sokat számított, nekem a történet amit meséltem ennek a másik lánynak komoly és fontos volt.)

És mint később kiderűlt, ez a lány mondta el ennek az illetőnek mindent amit vele beszéltem. Én amikor megtudtam, teljesen ledöbbentem, egy világ tört bennem össze. Mivel ez a nő messze lakik tőlem írtam neki egy levelet, aminek a lényege az volt, hogy nem fogom keresni, illetve utírat, hogy mindent tudok...

Számomra tényleg nagyon fontos volt, hogy senki ne tudja meg amit tőlem átadott másnak.(de tanácsra volt szükségem) És volt képe azt mondani,hogy benne bízhatok, soha semmit nem mond el senkinek bármit mondok neki. Én ezekután látni sem akarom, ha látom köszönés után teljesen át nézek rajta.

Szerintetek is jó ötlet teljesen megszakítani vele a kapcsolatot?

Illetve az illető akinek beszélt ez a hölgyemény, nagyon utálja őt, mégis nap mint nap a fülembe jut, hogy itt voltak együtt ott voltak együtt, milyen jóban vannak stb. Ettől egyenest hányingert kapok. Persze ettől függetlenűl a másik illetővel nagyon jóban vagyok mert ő nem bántott.

2014. nov. 4. 18:15
 1/2 anonim válasza:

Te figyi, szerintem... megszakíthatod vele a kapcsolatot, ha úgy érzed, eljátszotta a bizalmadat, eddig teljesen érthető.

Azonban előtte tisztázd már vele a helyzetet. Az, hogy írsz egy mailt egy olyan dumával, hogy megszakítom veled a kapcsolatot és "tudok mindent...", aztán meg keresztül nézel rajta, semmivel nem jobb, mint amit ő csinált.

Mi mindent tudsz?? Valószínűleg fingja nincs róla, mi bajod, mert aki pletyós, általában nem tartja olyan sérelmesnek, hogy elmond ezt-azt. (és mind azt mondja, hogy ő aztán nem beszél)

Ha tőle elvárod az egyenességet, megteheted te is.

Hülyét kapok az ilyesmitől, komolyan...

2014. nov. 10. 07:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben igazad, köszönöm a választ. Én is hülyét kapok, de közbe meg én is ezt csinálom:S De értem, és azon leszek amit írtál.
2014. nov. 10. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!