Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pls lányok. Olvassátok!...

Pls lányok. Olvassátok! Hogyan legyek menő csávó?

Figyelt kérdés

Külső belső tulajdonságokat kérnék.

Hogyan képzelitek el hercegeteket?

Előre is köszi :)

#fiú #Menő csávó. #Lányok álma
2014. nov. 1. 12:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"A "csak" miatt kérem ki, lekicsinylő, degradáló."

Azt is írtam, hogy az egyenjogúságot meg kell, hagyni a randikra. Én hiszek a két fél egyenjogúságában, de kezdeményezéskor, amikor odamész egy lányhoz ilyen NINCS, ez egy totál kiszolgáltatott helyzet, hiszen bevallod az adott illetőnek, hogy tetszik és sebezhetővé teszed magad. Ezt a sebezhetőséget zárod arra az időre azzal, hogy csak egy nő. Arról nem is beszélve, hogy itt a nők 99 százaléka tényleg nem egyenlő egy férfival, hiszen a nők szinte soha nem kezdeményeznek, pedig lenne rá lehetőségük, hanem elvárják a tradicionális patriarchális, majd a férfi kezdeményez szerepet.

Ó és én nem mondtam a kérdezőnek, hogy legyen bunkó. De tény, hogy a legnagyobb bunkók a legsikeresebb nőcsábászok. Már ha a mennyiséget nézzük. Egyik ismerősömért konkrétan megvesznek a nők, pedig konkrétan úgy szólítja őket, hogy k.vák... A normális férfiakat a mai nők többsége képtelen értékelni. És ismételten nem az volt a kérdés, hogy hogyan szerezzen normális barátnőt, hanem, hogyan legyen menő a nők többsége szemében. A normális nők nem a többséget képviselik sajnos.

2014. nov. 1. 16:42
 22/25 anonim ***** válasza:
13-as! Totál igazad van! Ilyen jól összefoglalva meg nem olvastam soha, hogy mi is kell a nőknek.
2014. nov. 1. 18:22
 23/25 A kérdező kommentje:
:)
2014. nov. 6. 20:25
 24/25 A kérdező kommentje:
Várom a további véleményeket :)
2014. nov. 6. 20:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Pontosan, igaza van. Ez egy nagyon jó összefoglaló.
2021. jan. 22. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!