Pls lányok. Olvassátok! Hogyan legyek menő csávó?
Külső belső tulajdonságokat kérnék.
Hogyan képzelitek el hercegeteket?
Előre is köszi :)
Belső tulajdonságok... Legyél humoros, intelligens, segítőkész, ne köpködj, tudj összetett mondatokban beszélni anélkül, hogy teletűzdelnéd a mondandódat "töltelékszavakkal" (g...ci, b...z...meg és társai), ne játszd az eszed, ne legyél soviniszta, tudd megfogni jó oldalán a csavarhúzót és ne az legyen az első dolgod, hogy bedugod a konnektorba. Tudj viselkedni (lsd: ne köpködj), tekints egyenrangúként a nőre és ne essen le a gyűrű az ujjadról, ha azt kérem, mosogass el.
Kívülről... Húzd ki magad, a vízszintes nyak és a púpos hát még mindig nem menő. Törődj a külsőddel, de ne tölts több időt a fürdőben nálam :D Szóval sportolj, moss hajat, fogat, fürödj rendszeresen. Ha nem szereted az arcszőrzetet, borotválkozz, ha szereted, ápold, ami van. A körmödet is tartsd rendben, mert a rektes, töredezett körmök nagyon undik.
A többi külső jegy tökmindegy.
Ennyi baromságot, amit a nők itt összehordottak rég nem olvastam egy helyen. Kedves kérdező EZ amit itt leírtak, ha igaz lenne kígyózó sorok állnának az ajtóm előtt, mert én lennék az álompasi.
Pont a lényeget felejtették ki! Nézz ki jól! A nőknél ez az első szempont, ha nem nézel ki jól nem vagy férfi. Legyél magabiztos! Ez a külső után a második szempont. A nők olyanok mint a kutya, aki megérzi a félelem szagát. Ha érzik rajtad, hogy egy picit is ingadozik az önbizalmad, akkor nem vagy férfi. Legyen menő állásod, ha esetleg nincs akkor legyen menő hobbid. Az egésznek az a lényege, hogy villoghassanak veled a barátnőik előtt meg persze a pénz. Ó és mindent a jó környezetben kell érvényesíteni. Sportrendezvényen az számít, hogy hogyan sportolsz, plázában az, hogy mennyi a fizetésed, egy baráti vagy családi ismerkedéskor, pedig az, hogy milyen szakmával tudsz villogni. Ó és még valami, amikor odamész egy lányhoz még véletlenül se jusson az az eszedbe, hogy ő egyenrangú veled, az ilyen dolgokat meg kell hagyni a randikra, úgy kell odamenni, hogy te vagy a teremtés koronája, te vagy a férfi, és ő csak egy nő, aki hálás lehet, hogy egyáltalán észrevetted! Nem bunkózni kell vele! A kisugárzásnak kell ilyennek lennie, tehát ennek a te fejedben kell lennie, lehetsz te emellett nagyon udvarias is, sőt legyél is az! De tudd ő csak egy nő. Nem szent, nem angyal, egy szimpla csaj tele félelmekkel, és megfelelési kényszerrel. Ha egy kicsit is bunkón próbál elutasítani, akkor pedig le kell törni a szarvát. Ránézel, kiszúrod a leglátványosabb testi hibáját, és belevágod az arcába. Aki nem képes kultúráltan elutasítani azt el kell taposni.
Társaságban pedig, vagy legyél a középpont, vagy legyél vicces, vagy legyél az az ember, akinek mindenki ad a szavára.
Egyébként az ilyen kérdéseknél az a probléma, hogy a nők fejében két férfi él. Az amiről azt hiszik hogy kell nekik. Ez egy normális, kedves, dolgos becsületes srác szokott lenni, és az akit az életben választani fognak, az meg pont ennek az ellentéte. Itt most leírták neked a tökéletes családapát, de ha az életben találkoznál ezekkel a nőkkel úgy, hogy te ilyen vagy úgy átnéznének rajtad, hogy az fantasztikus, és rácuppannának a legnagyobb pofájú bunkóra.
Köszönöm :)
Örülök, hogy nem kell 1 swagyolokrumplinak beöltöznöm.
Alapvető dolgokat nem kell írni(tisztálkodás).
Hisz alap...
...a vidékiekről.
Ti is utáljátok az Örkényieket?
Nem mindenki bunkó paraszt.(pl én sem)
#13-as Nem tudom, honnan szedted ezeket a marhaságokat, de így csak a felszínes ribipipik választanak maguknak párt.
Az értelmes lányoknak és nőknek nem a menő állás, nem az Adonisz test és nem a "jóaseggedkőkóla" stílus jön be.
Az "ő CSAK egy nő" kijelentést meg minden hölgytársam nevében kikérem magunknak. A stílusod, amivel meg fogalmazol egyenesen undorító...
#12-es voltam
Senki nem beszélt jó a segged kő kóla stílusról, írtam, hogy udvarias stílus kell. Én magabiztosságról beszéltem és arról, hogy a nőket nem kell piedesztálra emelni, mert ha az ember megteszi, akkor pofára fog esni, ugyanis 99 százalékotok dominanciát vár el egy férfitól a kapcsolatban. Ó és amióta úgy állok hozzátok, hogy csak nők vagytok sokkal sikeresebb vagyok. Volt barátnőm most is lenne ha nem szakítok vele, volt számos randim.
Ami pedig az "ő csak egy nő" dolgot illeti, miért te mi vagy ha nem nő? Szent? Angyal? Ugyanis ez volt a kontextus.
"Az értelmes lányoknak és nőknek"
Az értelmes lány meg nő szingli változatban pedig ritka, mint a fehér holló. Szinte mind kapcsolatban van. A kérdezőnek az volt a kérdése, hogyan legyen menő csávó, nem az, hogy hogyan legyen lúzer, aki tíz év alatt talán összejön egy normális nővel, ami egy csepp a ribik tengerében.
A "csak" miatt kérem ki, lekicsinylő, degradáló. Ha úgy írtad volna, hogy "ő egy nő, nem angyal, nem szent", azzal nem lett volna semmi baj.
"...de ha az életben találkoznál ezekkel a nőkkel úgy, hogy te ilyen vagy úgy átnéznének rajtad, hogy az fantasztikus, és rácuppannának a legnagyobb pofájú bunkóra."
Erre mondtam a jóaseggedkőkóla stílust. A nagypofájú bunkó kifejezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!