Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túlságosan elkényeztetném a...

Túlságosan elkényeztetném a gyerekeimet?

Figyelt kérdés

T. Mindenki! 38 éves villamosmérnök -tervező, karbantartó- vagyok, egyedülálló. Több éve egy multinál dolgozom, és ebből kifolyólag nem rossz a fizetésem.. Mivel anonim oldal, ezért nyilvánossá is teszem...: ~ 667.000 nettó + cafeteria.

5 gyermekem van, 3 anyától..

3 ebből lány, 13, 14, és 16 évesek.

2 fiú, 5 és 9 évesek

Havi szinten 50-50-50 ezer forint zsebpénzt kapnak tőlem + gyerektartás anyukának...

A lányom ( 16 ) mindig azt mondja nekem, hogy az osztálytársaihoz képest alig adok valami zsebpénzt. ( Elit iskolába járatja az anyja )

Én meg csak nézek.. Mondtam, rendben, akkor 50-ről 75-re emeljük fel a havi fizetését. Azt mondta, ez sem elég. Ezek után visszacsökkentettem neki 30-ra, és azt mondtam neki, hogy ha nem tanulja meg értékelni a pénzt, nem kap többet tőlem!

Az anyja pedig kiakadt rám, hogy milyen szívtelen vagyok.

Szerintetek?

Üdv, Gyula

2014. okt. 30. 20:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én kollégista vagyok. Nem vagyunk rossz anyagi helyzetben, bár régebben jobban ment, mint most. De mindegy.

4500 forintot kapok egy hétre. A reggeli a pékségből minden nap 400 körül van, így 2000 erre el is ment. Ebből a pénzből kell állnom az utazást is. Így marad 1500, szerencsés esetben 2000 forint körül "szabad felhasználásra", ami megint csak elmegy kajára (pizza).

Ergo nincs pénzem arra, hogy csak úgy elszórjam. De nem is igényem, mert így lettem nevelve.

2014. okt. 30. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!