Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a baj az Angolokkal? Varom...

Vadkorte81 kérdése:

Mi a baj az Angolokkal? Varom a tapasztalatokat.

Figyelt kérdés
Sziasztok.Mar tobb mint 6 eve dolgozom/elek Londonban, de meg sajnos nem sikerult rajonnom hogy mitol viselkednek ilyen primitiven egymassal az itt elok.Peldaul miert allank meg az ajtoban percekre beszelgetni mikozben feltartjak azokat akik ugyanugy jonni vagy tavozni szeretnenek?Miert a titkarno hordozza a fonok utan a latszolag is nehez irattomboket es majd meg szakad?Vagy ha eppen valami nehez dolgot cipelsz A-bol B-be peldaul egy irodaban siman ki kell kerulnod azokat akik az utadba esnek mert nem mennenek arrebb meg ha latjak is hogy kuzdessz egy jo 80kg-s irodaasztallal,csak ha szolsz vagy arrebb lokod oket!?Kivancsi lennek a velemenyetekre illetve egyeb,nem csak negativ tapasztalatokra is hatha segit megerteni a viselkedesuket hogy ne viszkessen annyira a tenyerem amikor ilyenek tortennek a kornyezetemben....

2014. okt. 30. 18:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem ismerek egy angolt sem, de amit leírtál, a legtöbb magyarra jellemző.
2014. okt. 30. 22:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szintén külföldről: Az utcán vagy a boltban itt sem lépnének félre egy lépést sem. Viszont ha szépen szólsz, akkor bocsánatot kérve vagy csak mosolyogva elengednek, de néha nem értem, hogy látott, ott áll az útban, magától nem tudna félre lépni?

Viszont sokkal udvariasabbak, türelmesebbek az emberek.

2014. okt. 31. 00:49
 13/14 anonim ***** válasza:

De most komolyan, ne mondd már, hogy Magyarországon nincsenek ilyen emberek! Mindenki az útban áll! Mindenhol!

Öltönyös fazonok a sorban beszélgetnek, hiába kérdezik meg húszan, hogy ők odavárnak-e. Nénik 10 méterenként hirtelen megállnak pihenni. Tömegközlekedésnél mindenki az ajtóban áll, de senki nem száll le. Szerintem ez globális probléma.

2014. okt. 31. 02:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva otthon nagyon nem tapasztaltam ilyet.Bar az is igaz hogy faluban laktam anno egy kisvaros kozeleben ahol meg a varosban is majdnem mindenki ismerte a masikat.Nagyon ritka volt hogy valaki szandekosan udvariatlan vagy bunko,odafigyeltunk egymasra.Mondjuk az tenyleg igaz hogy a kiszolgalasnak itt sokkal nagyobb multja es jelentosege van a kulonbozo szolgaltatasoknal ezt alairom,de azok az emberek javareszt mind bevandorlok es nekik na meg meg az ilyen munkakorben levo angolnak is az a dolga hogy kedves legyen a vendeggel.mert ha nem az a munkajaba is kerulhet.Otthon viszont az egyik pultos csaj miutan 1500 ft fizettem a 450 forintos kavemert meg a szemembe sem nezett(a tv-t bamulta)nemhogy megkoszonte volna a jattot.A dohanyarus a -Kerhetnek egy kek pall mallt-re siman odavagja hogy -akkor en meg egy szemelyit!!Na meg a vasuti jegyiroda ablakanal allunk 15 percet mert a csaj a vizugyesekkel beszelget telefonon mikozben a szendvicset eszik az arcodba es amikor mar nagyon zavarja hogy ott allunk kivagja az ablakot hogy neki munkakozi szunete van es hogy uljunk le addig amig befejezi es arra is amikor erre valaszul azt mondtam hogy ne faradjon a vasut helyett megyunk busszal a valasz csak annyi volt hogy az nem az o dolga...szoval erdekes az otthoni viselkedes is.Nincsennek motivalva az emberek.Ha kapnanak a dolgozok 300 ft bonuszt minden ora utan amit dolgoznak ha jo szervizt nyujtanak es ezt probavasarlokkal ellenoriznek hetente akik ertekelik a kiszolgalast es ezaltal nyeri vagy bukja a bonuszt a kollektiva fuggetlenul hogy ki szolgalt ki akkor lehet hogy sokkal tobben vennek igenybe a szolgaltatasokat es meg az elso osztalyra is tobb embert beszelnenek ra pl a vasutnal ezaltal none a nyeresege a vallalatnak stb..de ezt megmagyarazni akarmelyik magyar fonoknek eselytelen mert csak azt latjak hogy meg valami amire ki kell adni.pfff..szanalmas.
2014. okt. 31. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!