Vadkorte81 kérdése:
Mi a baj az Angolokkal? Varom a tapasztalatokat.
Figyelt kérdés
Sziasztok.Mar tobb mint 6 eve dolgozom/elek Londonban, de meg sajnos nem sikerult rajonnom hogy mitol viselkednek ilyen primitiven egymassal az itt elok.Peldaul miert allank meg az ajtoban percekre beszelgetni mikozben feltartjak azokat akik ugyanugy jonni vagy tavozni szeretnenek?Miert a titkarno hordozza a fonok utan a latszolag is nehez irattomboket es majd meg szakad?Vagy ha eppen valami nehez dolgot cipelsz A-bol B-be peldaul egy irodaban siman ki kell kerulnod azokat akik az utadba esnek mert nem mennenek arrebb meg ha latjak is hogy kuzdessz egy jo 80kg-s irodaasztallal,csak ha szolsz vagy arrebb lokod oket!?Kivancsi lennek a velemenyetekre illetve egyeb,nem csak negativ tapasztalatokra is hatha segit megerteni a viselkedesuket hogy ne viszkessen annyira a tenyerem amikor ilyenek tortennek a kornyezetemben....2014. okt. 30. 18:50
1/14 anonim válasza:
nekem az igazi angolokkal nem volt rossz tapasztalatom, csak az amcsikkal, meg estleg a fiatal angolokkal. azok nem figyelnek senkire.
2/14 anonim válasza:
A neveltetésükkel van a gond. Én például nagyon sok eredeti angolt látok 16-18 évesen 2-3 gyerekkel és ez már 10-20 éve se volt máshogy. Nem akarok senkit megbántani de ugye egyértelmű hogy egy ilyentől vajon milyen szocializációt tud ellesni egy gyerek. Nálunk pl még általánosban is volt olyan h illemtan tehát nagyon sok mindent már onnan megtanul valaki gyerekként, aki mire felnő ezt alkalmazni is tudja. Ott ilyen már nagyon nagyon régóta nincs. Amúgy meg én azt éreztem hogy az az úgynevezett "józan paraszti ész" is hiányzik belőlük, ami sztem sok mindent megmagyaráz.
3/14 A kérdező kommentje:
...de meg lenne par dolog...Miert nem lapatoljak el a havat a hazuk elol vagy miert nem koszonnek az emberek egymasnak de meg a boltos sem a vevonek?
2014. okt. 30. 19:02
4/14 anonim válasza:
tényleg buták ez igaz, egyetemen tűnt fel, hogy ami nekünk evidencia, azon ők csodálkoznak
5/14 anonim válasza:
A svédek is ilyenek, vagy mi magyarok vagyunk extrémül jól neveltek és figyelmesek!
6/14 A kérdező kommentje:
Kedvesnek is csak addig kedvesek amig segitesz nekik amikor kerik.Ha visszautasitod mert dolgod van egybol kikerik maguknak...van egy kis reteg akik tudnak viselkedni de sajna egyre ritkabban talalkozni olyan emberekkel...
2014. okt. 30. 19:10
7/14 anonim válasza:
Igen sok minden mi nekünk evidencia, azt ők nem is tudják hova rakni. pl ott elképzelhetetlen hogy egy férfi vagy fiú átadja a helyét egy idő vagy terhes hölgynek. Amikor ilyet tettem úgy néztek rám mint gyújtogató a nedves szénakazalra. Még a terhes nő se tudta hova tenni h miért adom át a helyem, és ez nem egyszer fordult elő, hanem mindig így volt.
8/14 anonim válasza:
Nem tudom, de a West Ham szurkolói is durvák :D
9/14 anonim válasza:
Azt én sem értem, hogy miért nem lehet köszönni? Se elköszönni? Esetleg megköszönni a szolgáltatást?
10/14 anonim válasza:
Viszont nekem hivatalokban meg boltokban pont az ellenkezője tűnt fel. Ott mindenki kedves, mosolygós, segítőkész, itthon meg hát elég savanyúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!