Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, ti hogyan álltok ki...

Fiúk, ti hogyan álltok ki egymásért?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van egy afféle testvéri kötelék a legjobb haverok között, és ha valaki bajban van, akkor ott vagytok neki. De ez teljesen máshogy van, mint a lányoknál, akik kilelkizik.

Ha mondjuk miattad megverik az egyik haverod, mert neked nagy volt a szád, de pont őt találják be, de erről te csak később szerzel tudomást, akkor mi a helyzet? Ugyanúgy azonnal mész és bevered az illető képét?

Azt tudom, hogyha valamelyikőtök magának csinálta a bajt, akkor hagyjátok, hogy ő is oldja meg, igaz?

De a kérdés lényegében az lenne, hogyan reagáltok az olyasmire, mint a fenti példa?

2014. okt. 25. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Annyi biztos, hogy a férfiak barátsága egész más dolog, mint a nőké. Szent és sérthetetlen. Néha még a szerelmet is felülmúlja. Ennek atavisztikus okai vannak: a vadászó ősembernek nagy hasznára vált,ha olyan valaki állt az oldalán, akiben ízig-vérig megbízhatott. A gyűjtögető nőknek ezzel szemben a másik nő inkább csak vetélytársat jelentett, aki esetleg elcsórta előle a termést.

A nőknél ma is gyakori a rivalizálás, az igazi férfibarátságban ez fel sem merül. Persze itt nem a haverokról beszélek, nem is a neten megismert Jóskáról, hanem az igazi barátról, ami csak 1-2 van az ember életében. (Vagy, mint manapság jellemző, egy sincs...)

2014. okt. 26. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:
33%
Senki sem áll ki a másikért max ha bajban van belerúg még 1-et hogy dögöljön meg. De mit tehetnénk hisz magyarok vagyunk.
2014. okt. 27. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

"De mit tehetnénk hisz magyarok vagyunk."

Ment a piros.

2014. okt. 28. 00:23
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
13-as Nem sértésből mondom de csak a magyar ilyen hülye... vegyük például a törököket, ha 1 török kamionosnak beszólnak oda megy még 8. Mi meg ha bajban találjuk a másikat elmegyünk mellette... nyugodtan lehet C-zni.
2014. okt. 28. 15:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Tökmindegy hogy te mit gondolsz, de az amit ilyen általánosságban írsz az sértő.

Undorító az az ember aki ilyen véleménnyel van az embertársairól.

2014. okt. 28. 15:47
 16/18 anonim ***** válasza:
15-ös én csak nem akarok hazudni a kérdezőnek... szerintem nem az én bajom,hogy soha senkit nem láttam aki kiállt a másikért.De olyat aki otthagyta...abból viszont annál többet.
2014. okt. 29. 00:01
 17/18 anonim ***** válasza:
76%
Az igazság az, hogy rohadtul nem segít senki a másiknak. A magyarok könnyű célpontok a romáknak, míg a romák kiállnak egymásért akár úgyis, hogy nem is ismerik egymást! Ebben a trágya nemzetben nincs semmiféle összetartás, nem is csodálom, hogy idejutottunk. A barátok csak addig barátok, ameddig te segítesz nekik, ha viszonozni kellene ők szépen le fognak pucolni és hagynak megrohadni. Mocskos szemetek. Fujj.
2014. nov. 2. 20:45
 18/18 anonim ***** válasza:
76%
#16-os gyereknek igaza van!
2014. nov. 2. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!