Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, ti hogyan álltok ki...

Fiúk, ti hogyan álltok ki egymásért?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van egy afféle testvéri kötelék a legjobb haverok között, és ha valaki bajban van, akkor ott vagytok neki. De ez teljesen máshogy van, mint a lányoknál, akik kilelkizik.

Ha mondjuk miattad megverik az egyik haverod, mert neked nagy volt a szád, de pont őt találják be, de erről te csak később szerzel tudomást, akkor mi a helyzet? Ugyanúgy azonnal mész és bevered az illető képét?

Azt tudom, hogyha valamelyikőtök magának csinálta a bajt, akkor hagyjátok, hogy ő is oldja meg, igaz?

De a kérdés lényegében az lenne, hogyan reagáltok az olyasmire, mint a fenti példa?

2014. okt. 25. 12:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%
Elég fura elképzelésed van a férfiakról :D
2014. okt. 25. 12:41
 2/18 anonim ***** válasza:
20%
Te túl sokat képzelsz róluk, lányom. Ezek még magukért sem állnak ki... nemhogy másért. Nincs testvéri kötelék - annyira rettegnek attól, hátha ettől homokosnak tűnnek. És minden erre a félelemre épül.
2014. okt. 25. 12:45
 3/18 A kérdező kommentje:

Én jobban tudom., ezeket a válaszokat konkrétan a fiú barátaim adták, de nem tudok mit kezdeni velük, ezért kérdezem inkább itt. :D

Szóval kérlek, tegyél helyre :DD

2014. okt. 25. 12:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek kötekedős barátaim, ezért mi inkább csak mozizni szoktunk ilyenkor :D
2014. okt. 25. 13:10
 5/18 anonim ***** válasza:
Utólag már nem tennék semmit, mert nem valtoztatna azon h megverték. A verekedés pillanatában persze hogy segítenék, de csak ha komoly a harc. Ha két haverom verekedne össze valami hulyesegen akkor hagynám hogy lerendezzek sot meg nevetnek is rajtuk
2014. okt. 25. 13:13
 6/18 anonim ***** válasza:
70%

Tudod aranyom, egy igazi férfi nem keresi a bajt és nem pofázik feleslegesen hanem teszi a dolgát! TANUL! ÉPÍTI A KARRIERJÉT! Soha nem lettem megverve egyik barátom helyett sem és kb. egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kellett fizikálisan a másik mellé állni, ilyen okból, akkor is természetesen azért, mert pár cigány hülyegyerek kötekedett, de akkor sem lett verekedés a dologból. Intelligens emberek nem testi erővel állnak ki egymásért, hanem mondjuk segítenek állást találni, megvigasztalnak amikor szomorú vagy, ott vannak veled a szeretteid temetésén és ott örülnek veled az esküvődön.

Amiről te beszélsz az nem testvéri kötelék, hanem a helyi agresszív gyökér kiscsávók kakaskodása és bandázása. Persze ez a te kis silány felszínes erőszak és szexualitás alapú világodból nem látszik.

24F

2014. okt. 25. 13:46
 7/18 A kérdező kommentje:
6-os, aranyapám, remélem, pszichológusnak tanulsz, ha már ilyen remekül olvasol az emberekben! Megfogtál, nyitott könyv vagyok a számodra. Egyébként köszönöm a válaszod, nagyszerű, hogy ilyen barátaid vannak, valóban ritka az ilyesmi, még az én silány, proli és mihaszna lényem is felfogja ezt.
2014. okt. 25. 14:13
 8/18 anonim ***** válasza:
61%

"még az én silány, proli és mihaszna lényem is felfogja ezt."

Ennek igazán örülök!

2014. okt. 25. 14:33
 9/18 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy nem pszichológusnak hanem orvosnak tanulok. De végül is pszichiáter még lehetne belőlem.
2014. okt. 25. 14:35
 10/18 anonim ***** válasza:
81%

Mindenki túlreagálja ezt, mindenki keménykedik, de hány az aki tényleg ki mer állni és verekedni? Én mindenhol csak a keménykedést látom... Beszólnak a cigányok és a fiúk 80% a kussban marad és megy tovább.

A fiú barátaid meg biztos az igazat mondják, mert ők aztán simán bevernék bárki képét :D Hagyjuk már, sok itt a kemény gyerek az országba, csak az a baj, hogy még sem.

2014. okt. 25. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!