Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A pasik tobbsegenek jobban...

A pasik tobbsegenek jobban bejon, ha mi nok, flegmazunk vagy bunkozunk veluk?

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 22:35
 1/9 anonim válasza:
Ha poénosan igen,ha tényleges bunkóskodás akkor nem.
2014. okt. 23. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled. De ez nem csak a fiúkra igaz, mindenkire, ha van egy egyed aki flegma, bunkó akkor azt szereti mindenki, aki becsületes, meg csupaszív az senkit nem érdekel az egy kis szürke egér és nem sokan szeretik...
2014. okt. 23. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

azt nem tudom, de az én barátom azért imád, mert kedves, aranyos és bújós vagyok.

szerintem lányoknál ez fontos lenne, én ki nem állhatom a flegma és bunkó lányokat, szánalmasak

2014. okt. 23. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt gondolom nem egy felnőtt kultúrált nő kérdezi,hanem egy ékezet nélküli telóról író kis liba...

(nagyon bocsi,de én mintha így érezném)

2014. okt. 23. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Próbálj meg velem bunkózni, akkor látsz utoljára...
2014. okt. 24. 00:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem!
2014. okt. 24. 09:43
 7/9 *Nekomimi* ***** válasza:

Uff... Nos, ha egy férfi alapból bunkó és flegma, akkor persze, hogy a hozzá hasonló nőket bírja. Viszont, ha egy pasi kedves, aranyos, intelligens, akkor messziről elkerüli a flegma nőket. Ez az én véleményem.

30/N

2014. okt. 24. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Én az aranyos, kedves, barátságos nőket szeretem. A flegma és bunkó nőket lenézem. Számomra ők nem nők, mert hiányzik belőlük a női báj és kedvesség. Egy nő legszebb éke szerintem a szép, barátságos mosoly, nem pedig a torz, flegma pofa.

24F

2014. okt. 24. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Ó és velem poénosan se bunkózzon meg flegmázzon senki, mert én nem poénnal fogom viszonozni!
2014. okt. 24. 13:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!