Ma délután egy nagyon csodás helyen ittam egy kávét ami olyan szép hely volt,szóval gyönyörű hely gyertyák égtek az asztalon,szal nem lehet elmagyarázni hogy milyen gyönyörű hely volt. A kávé finom volt es drága 650 ft. Pedig csak egy sima hosszú kávé volt. Fogyasztás után a blokkot is egy mappában hozták ki. Gondoltam adjak borravalót de,nem adtam,mert arra gondoltam,hogy ígyis nagyon drága volt a kávé, ők erre sokszorosan sok hasznot tesznek Úgyis,én pedig nem álomfizetést kapok.
Mikor eljöttem,gondoltam,hogy lehet szíd magában a pincérlány,hogynem adtam borravalót még akkor is,ha mosolyogva köszönt el.
Szerintetek ne emésszeem magam ezen? Mi a véleményetek?
Hú ha, de "nagylelkű" vagy a 110 Ft-os borravalóddal:DD
2014. okt. 23. 18:56
12/24 anonim válasza:
Kedves utolsó, miért szerinted mennyit adjon? Látszik, hogy te sem dolgoztál még...
2014. okt. 23. 19:00
13/24 anonim válasza:
Felejtsd el az egészet, ezért ne emészd magad. A borravaló nem kötelező.
2014. okt. 23. 19:10
14/24 anonim válasza:
12 28 éve melózóm, de rá se ránts:)
2014. okt. 23. 19:15
15/24 anonim válasza:
Értem, tehát 28 éve melózol, akkor min. 44 éves lehetsz, és ilyen érett választ sikerült magadból kicsikarni, hát gratulálok, remélem azért gyereked nincs ;)
2014. okt. 23. 19:20
16/24 anonim válasza:
Ne emészd rajta magad, felesleges.
Borravaló nem kötelező, így láttad jónak, hogy nem adtál.
Szerintem a pincér sem csinált belőle gondot, ha meg igen, az ő baja.
Menj máskor is nyugodtan, nem jegyezték meg, és nem tesznek kevesebb kávét a kávédba. :)
2014. okt. 23. 19:22
17/24 anonim válasza:
Nem, hogy kevesebb, de "több lesz a kávéd", ha felismer a pincércsaj...
2014. okt. 23. 19:25
18/24 anonim válasza:
...egy köpéssel!
2014. okt. 23. 19:25
19/24 anonim válasza:
15 Számolni sem tudsz-tessék megtanulni, utána kérdezősködhetsz tovább:DD
2014. okt. 23. 19:29
20/24 anonim válasza:
az ilyen helyeken általában benne van a számlában a borravaló, szóval, ha nem nézted át tüzetesen a blokkot, akkor lehet, hogy fizettél borravalót, csak nem tudsz róla :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!