Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Adtam 100 Ft borravalót a...

Adtam 100 Ft borravalót a virágüzletben. Nagyon örült neki látszólaga néni. Szerintetek sok volt? Vagy ennyi még belefér?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:

:DDDDD

Bőven belefér, bár nem szokás virágboltban borravalót adni. Közértben se adsz plusz 100 forintot a pénztárosnak.

Jó szívű vagy ez látszik :]

2011. máj. 1. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább meglepődött és utána újra meglepődött! Boltban tényleg nem szoktak borravalót adni. Elég egy "köszönöm+mosoly" is! Bárcsak ezt kapna és adna mindenki a boltos néninek és a vevőnek!
2011. máj. 1. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Soknak semmiképp nem mondanám, de mindenképp kedves gesztus, elhiszem, hogy örült neki a néni.

Egyébként az válaszolóra reagálva, dolgoztam diákként tescóban, igenis előfordult, hogy borravalót adtak. De a tescóban tök felesleges, mert a műszak végén kipakoltatják a zsebeidet, és ha pénz van nálad, jegyzőkönyvet írnak (száz forintról is, hallottam ilyenről).

2011. máj. 1. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én vendéglátós vagyok, tehát megszoktam a borravalót. Szerintem jól tetted, és ennyi még belefér. Hiszen ez is egy szolgáltatás. És ha legközelebb odamész, a szebb virágokból készítik majd neked a csokrot...
2011. máj. 1. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Viragnal mi szoktunk.

Am en sok helyen adok, mert ok most lojetek le erte de remelem hogy arra osztonzom h jobban, jobb kedvvel folgozzon es sokkal kellemesebb ugy enni h mosollyal hozzak ki a kajad nem pedig egy buvalbaszott kepu pincer.

10%-ot mondanak.

Mivel sose tudom pont beloni h normalis zam legyen belole ezert 10-20 kozott adok.

am meg szemelyes velemenyem h az lenne a legjobb ha beepitenek alapbol az arba mint a franciaknal aztan nem kell vele cicozni, h akkor most mennyit adjak meg mittomen.

Palyan szerettek minket nagyon anno mert a beepitett borravalon felul mi adtunk pluszba xD haha de legalabb kulon figyelem iranyult rank furcsa mod.

2011. máj. 1. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!