39-es láb egy lánynak túl nagy?
Figyelt kérdés
néha úgy érzem igen, de igazából 178 centi vagyok hozzá és a legtöbb ismerősömnek is kb ekkora lába van, pedig ők egy jó fél fejjel minimum alacsonyabbak. lányok, akik magasak vagytok, nektek mekkora lábatok van? nem érzitek túl nagynak?2014. okt. 22. 09:46
21/29 anonim válasza:
Apám fiának az unokaöccsének a jobb kisujja nagy?
22/29 anonim válasza:
Attól függ, hova kéri, muhaha!
23/29 anonim válasza:
176 centi vagyok 40-41-es lábbal. Nem érdekel ki mit mond, az már kicsit jobban zavar, hogy ha kinézek egy cipőt magamnak, tuti nem lesz a méretemben.
24/29 anonim válasza:
162 centi vagyok és 39-es a lábam. :D Hidegen hagy hogy ekkora. :)
25/29 anonim válasza:
Nem túl nagy, jó az a lábméret.
26/29 anonim válasza:
Én 166 cm vagyok és 40-es, de van 41-es cipőm is, bár az inkább elméretezett...barátnőm 177 cm és 41-42-es lába van. Nem nagy a tied, sőt! Ma már 39-es az átlag. :) 18L
27/29 anonim válasza:
Kedvelem mind a magas, mind a nagy lábú nőket. :)
Ismerkednék egy ilyen lánnyal, megbecsülöm őt.
28/29 anonim válasza:
Én 4 centivel alacsonyabb vagyok mint te de 44/45 ös lábam van. Én nem is próbálkozok már női cipőkkel.. Még sosem viseltem magassarkút.. 14/l
29/29 anonim válasza:
Olyan régi a kérdés, hogy azóta a kérdező két számmal nagyobb pacskert hord, ha még fel nem dobta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!