39-es láb egy lánynak túl nagy?
Figyelt kérdés
néha úgy érzem igen, de igazából 178 centi vagyok hozzá és a legtöbb ismerősömnek is kb ekkora lába van, pedig ők egy jó fél fejjel minimum alacsonyabbak. lányok, akik magasak vagytok, nektek mekkora lábatok van? nem érzitek túl nagynak?2014. okt. 22. 09:46
1/29 anonim válasza:
Dehogy nagy:) Nekem is 38-39 (174 cm-hez), ez a legátlagosabb női lábméret.
2/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem nagy ehhez a magassághoz. Inkább örülj!
Ilyen magassággal nem ritka a 40-42-es láb.
3/29 anonim válasza:
Nem nagy. Van mit csókolgatni... :)
4/29 anonim válasza:
Én is 178 cm vagyok, de 40-es a lábam, sőt van olyan cipő, amiből inkább 41-est veszek. Úgyhogy inkább szerencsés vagy.
5/29 anonim válasza:
Ez nem feltétlen függ a magasságtól .Nekem 164 cm hez 39 -es a lábam . Engem nem érdekel . Erre a méretre még mindig jobban kapok cipőt ,mint egy alacsonyabb ismerősöm ,aki 35 -ös lábakon jár és cipővásárláskor sokszor meg van lőve ,hiszem ami igazán tetszene neki ,abbó nincs ilyen kis méretben ,volt már ,hogy gyerekcipők közül kellett választania .
6/29 anonim válasza:
Ès ha nagy, levágsz belőle vagy mi? hogy merült egyáltalán fel benned ilyen ostoba kérdés? Mi, a női láb csak pici lehet, mert az cuki meg nőies meg anyja kínja? Mi van veled?
7/29 anonim válasza:
Én 165cm vagyok, 39-40-es a lábam, és mostanában nagynak tartom:( amit kinézek cipőt, tuti nincs a méretemben..
8/29 anonim válasza:
Höhö nekem 42/43-as van 180 centimhez nőként :D az nagy :D de már megszoktam.
9/29 anonim válasza:
Ha nagynak érzed, csinálj belőle aranylótuszt... Hát hülye kérdésre hülye válasz...
10/29 anonim válasza:
180cm vagyok és 39-es a làbam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!