39-es láb egy lánynak túl nagy?
Ugyanekkora magassággal 43-as lábam van.
Nem érzem nagynak, csak ha cipőt kell venni. Az valami borzalom.
jaj hihetetlen már, hogy minden magyarázatba oda kéne írnom a nagy oltogatós megmondóemberek miatt egy féloldalas szöveget, hogy nincsenek emiatt komplexusaim, nem ez életem legnagyobb problémája, nem ekörül forognak a gondolataim, nem tartok/tartanék emiatt szarnak senkit, nem arra vagyok kíváncsi, hogy x.y. proligyerek szerint ez túl nagy-e és ha azt mondja igen, akkor levágom..
csak az érdekelt, hogy átlagban milyen magas lányoknak van ekkora lába, illetve a velem egymagas lányoknak mekkora. csak úgy a viszonyítás kedvéért, kíváncsiság. de látom, ez még inkább 'kicsinek' is számít a többiek méreteihez viszonyítva, de ha esetleg 'nagynak' számítana, se lennék depressziós. nem igaz, hogy nem lehet egy (normális) kérdést normálisan megválaszolni, mindenféle felesleges okoskodás és észjátszás nélkül. a rendes válaszokat köszönöm.
Amúgy 43-as lábú sorstársaimnak:
Deichmannál már van 43, sőt 44-es női cipő, de csak ha neten rendeled, Viszont ha nem jó 2 hétig bármelyik boltjukba visszaviheted.
"Amúgy 43-as lábú sorstársaimnak:
Deichmannál már van 43, sőt 44-es női cipő, de csak ha neten rendeled, Viszont ha nem jó 2 hétig bármelyik boltjukba visszaviheted."
Köszi, de tudom. Csak a szép, nőies cipőkből nincsen ekkora méret. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!