Van még olyan aki nem szeret puszit adni? Miért lehet ez?
Nem a sima "arcodaérintős" álpuszira gondolok, hanem amikor az ember szája ténylegesen érintkezik a másik arcával.
Nem a hangjával van gondom, nem is azzal hogy a szerelmemnek adjam (mert az jön természetesen), hanem amikor mások elvárják, (pl szülők is) hogy adjak.
Lehet kinevettek érte, de az a legnagyobb problémám vele, hogy a másik arca többnyire zsíros, mindenféle koszmókok ráragadtak, a kezével ő előtte hozzáért sokmindenhez ami szintén koszos volt, és így ér hozzá a számhoz, ami által kb "megeszek" minden mocskot, amikor pl megnyalom utána a szám mert ki van száradva, vagy egyéb okból kifolyólag...
Rosszul vagyok már a gondolatától is ha oda kell érintem a számat.
Nagyon fura lennék?
Ez olyan suttyó dolog, hogy valaki elvárja a puszit, legyen az akár szülő.
Ennyi emberi szabadságom legyen már kit puszilok meg és kinek engedem ezt.
Párom, legjobb barátnőim, párom női rokonai esetleg.
Ennyi, senki más sem, szülők sem.
Ugyanez ölelkezés, de még kézfogással is így vagyok.
Nagyon háklis vagyok arra kit érintek meg, kinek tűröm el.
29/f egyetlen egy lány ismerõsömmel vagyok hajlandó pusziszkodni, az újonnan megismertek gyakran zokon veszik, hogy mikor tartják a fejüket én külön hangsúlyozom, hogy sajnálom, de nem pusziszkodom.
én nem a kosztól félek, egyszerûen a mi családunkban rokonságban nem szokás, így szocializálódtam... +17 évesen egy kedves lányismerõsöm végigpuszilt mindenkit egy házibuliról hazafele menet, majd mikor elment, haver eldicsekedett vele, hogy lesz***patta... ez a másik okom, ha találkozom egy lánnyal, ki tudja mi volt fél órával ezelõtt a szájában...
amúgy kézfogás nálam ugyan ez, megismerkedésnél ok kötelezõ, de a barátaim tudják, hogy nem szeretek kezet fogni, így nem is eröltetik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!