Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete vagyunk eggyött a barátommal de eddig csak puszit adott azt viszont sokat szokott, arcra homlokra és fejre! Már többször is mondta hogy szeret, akkor miért nem csókol meg?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 10:37
2/4 anonim válasza:
Biztos félénk típus! Ha ennyire szeretnéd már, és nem meri akkor legyél te a kezdeményezőbb. Erőltesd egy kicsit tégy rá jelzéseket, utalj rá kicsit.
3/4 anonim válasza:
Kérdezd meg csinálta már ha igen akkor vmi gond van ha nem akkor valszeg fél én is ilyen voltam 2 hónapig nem mertem megcsókolni így utolag bánnom hogy bátortalan voltam..
4/4 A kérdező kommentje:
16! Ennek van valami jelentősége?: Rám nézett(néztük egymást)
és megnyalta a felső ajkát utána meg mosolygott és egy kicsit nevetett!
2010. ápr. 13. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!