Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor mar nem szeret a baratom? 3 ora alatt, csak egy puszit tudott adni?
Jesszus, attól hogy buszt vezet és nem látják a főnökei az még egy munkahely. Én is csak egy puszit adok a páromnak, ha bejön hozzám, hiába nem látja senki...
Ahogy az első írta ha ezzel kezded cseszegetni biztos MENEKÜLNI fog tőled.
És is emberekkel dolgozom én is jópofizom a férfi vendégekkel, ha jobb kedvem van még csipkelődöm is velük. DE soha nem hagynám el a párom senkiért,
HA elhagy másért az nem a 3. fél hibája lesz, mert egy jól működő kapcsolatból nem lehet kiszakítani senkit!!!
JA és a buszsofőröket ki is rúghatják ha kiderül hogy a buszon enyeleg a barátnőjével mikor az utasokra és az útra kellene figyelnie......
És hidd el bárki visszamondhatja a feljebbvalóinak...
Azt hittem, hogy ez a kérdés csak valami poén, de látom, hogy nem. Hát furán látod a dolgokat, emiatt miért ne szeretne?
Amikor kettesben vagytok (nem a buszon, hanem otthon vagy valamilyen programon) azt nézd, hogy akkor milyen veled. És ha olyankor is úgy érzed, hogy nem szeret, nem foglalkozik veled meg ilyenek, akkor tényleg baj van, de ebből a buszos dologból ne vonj le buta következtetéseket, csak feleslegesen idegesíted magad! :)
Kész, biztosan nem szeret, ugyanis egy buszsofőr kizárólag akkor szereti a barátnőjét, ha folyton nyomja a dudáit. Ez tudományisan bizonyított tény.
Ezt sajnos buktad.
Komolyan, de most az kifogásolod, hogy a barátod vezetés közben nem veled smárolt?
"Itt van a buszon a csajokkal" Miért, talán nem? :)
Esélyes, hogy lecsapják a kezedről, főleg mert így gondolkozol.
Különben sem hinném, hogy az egyetemista lányok a buszsofőrre pályáznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!