Hogy lehetnék kegyetlen?
Figyelt kérdés
14/L vagyok és mindenkivel nagyon lágyszívű (ezt rettentő nagy hátránynak érzem) vagyok. Nem tudok senkivel őszinte lenni, mindenkinek azt mondom amit hallani akarnak. A suliban sokan szekálnak, és képtelen vagyok visszaszólni nekik, mert érzem hogy ki fognak röhögni, vagy mégtöbbet szekálnak. Szinte vágyom rá, hogy képes legyek csípősen, és kegyetlenül visszaszólni nekik, hogy nekik 3x jobban fájjon mint nekem, és megalázzam őket. (ezek után csak kívülről látszom lágyszívűnek :D) Szeretnék érzéketlen lenni másokkal szemben. Még változtathatok a jelenlegi személyiségemen, és lehetek érzelmek nélküli?2014. okt. 10. 15:01
1/3 anonim válasza:
Tulajdonságaid változhatnak idővel. Olyan irányba amitől majd nem érzed a jelenlegi hátrányt. Amikor kimerült voltam a tanulmányaim vagy munkám során, én is voltam olyan amiért mások cseszegettek. De mára ennek nyoma sincs. Persze életmódbeli változásom is történt, például nem alkalmazott vagyok. Régen éppen azért néztek hüléynek mert a hazai csekély minimálbérért alkalmazott voltam. Persze manapság is éltem át megalázást, például amikor édesapám meghalt, akkor az emberi fajunk kevésbé intellektuális példányai kihasználták letörtségem és úgy gyakorolták rajtam hatalmukat ahogy eszükbe jutott. Majd mikor meguntam, szavakkal úgy vágtam vissza nekik gonoszságuk miatt hogy némelyikük még sírva is fakadt.
2/3 anonim válasza:
Képzelj el egy tipikus szituációt. Gondold el, hogy mi az amit nem mondanál/nem tennél. Mondd azt/tedd azt. Ilyen egyszerű. Először rossz érzés, de meg lehet szokni.
3/3 anonim válasza:
Ne akarj érzelmek nélküli lenni. Olyan akarj lenni, aki mindig kimondja a véleményét. Ne érdekeljen, hogy mit gondolnak mások, ha a te szemedben az a helyes döntés. Persze azért a barátaid tanácsára mindig figyelj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!