Hogyan lehetnék kegyetlen? 18/F
sok rossz dolgon kellene keresztülmenned. mondjuk állandó verés, megalázás stb...
de még akkor sem biztos.
egyébként meg ha ilyen gondolataid vannak, akkor irány a pszichomókus.
én is gondolkodtam már azon, hogy milyen jó lenne, ha ki tudnám irtani magamból a sajnálatot, megértést stb..., mert fele annyit kapok vissza, mint amit én adok. de sajnos csettintésre nem lehetséges.
ha meg nincs szükséged barátokra, mondd meg egyenesen, hogy sorry nincs szükségem barátra és senkire. marha egyszerű.
de kétlem, hogy hosszútávon jól éreznéd magad.
kérdezőőőőő, megértelek és én is épp most jutottam el erre a pontra, h ezt akarom véghez vinni, amit te, csak én nem akarom, h mások szenvedjenek, csak bunkó akarok lenni, ha rájössz h kell megvalósítani, akkor lécci írd már meg
kösz , 21/L
na ne kezdjetek itt osztódni.
velem is van olyan, hogy bánom azt, amilyen vagyok. hgy akkor is köszönök valakinek, ha tudom, hogy már ötödjére nem tud visszaköszönni. és ostorozom magam, hogy fejezzem már be ezt a hozzáállást.
de egyszerűen van bennem valami, ami miatt ilyen vagyok és ilyen is fogok maradni.
azzal nyugtatom magam, hogy sokkal különb vagyok az ilyen parasztoktól. mást nem tudsz tenni.
ja, és néha azért megy, hogy én sem köszönök, de közben mondogatom magamnak, ohgy legyek erős, bírjam ki stb...
egyben ez önbizalomhiányra is utalhat. próbálok kedves lenni, hogy szeressenek, elfogadjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!