Miért hír az Origón hogy "17 éves és már prosti"? Menjenek ki estefelé a Nagykőrösire, Üllőire, Népligetbe és találnak nem 17, de akár 12 évest is-vagy igény szerint a futtatónál fiatalabbat is.
Ld
Vagy nagyon naivak vagy képmutatóak.
Nekem volt olyan osztálytársam aki 15 évesen ment szülni. Munkahelyi baleset érte uis: az egyik ügyfele („barátja, ahogy ő nevezi”) nem használt óvszert.
De azóta visszatért a bizniszbe, így abortusz után 16 évesen, és újra termeli a lóvét a „barátjának” (egy kétajtós kopasz kan dakotának, aki minden nap várja őt a suli előtt egy olcsóbb fajta BMW-vel).
Mondjuk nekünk a lakásunk tán nem ér annyit mint az a BMW. Biztos takarékosan osztja be a segélyt, mert munkahelye ugye nincs, tehát nem bérből kuporgatta össze.
Csak jöjjenek el Kunszentmártonba és beszélgessenek el a sötétített ablakú audis C típusú àllampolgárokkal:)
Hogy hány lányt visznek el prostinak, csicskának, mennyi pénz van a drogból, stb.
Tragikus a helyzet.
Az ember már fél kimenni az utcára.
Az a baj, hogy a sündőrök nem intézkednek, ha meg én vagy te intézkednénk, még minket csuknának le mondvacsinált okokkal (rasszizmus, önbíráskodás, nagyon súlyos testi sértés, stb), de hogy a gatyánk rámenne az ügyvédre, az is fix.
Szóval ez van, ezt köll szeretni (egyelőre...)
tévedés. ha te vagy én intézkednénk nem érnénk meg a börtönt. a dakoták simán agyonvernének.
összehívnák a "kis családot" azt a 40-50 főt meg a haverokat és neked véged ott helyben.
ha meg én vagy te intézkednénk,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!