Tényleg erre van igény?
Figyelt kérdés
A neten,a tévében,filmekben,reklámokban,már mindenhol meztelen r*bancokat látni!!Már behányok tőlük!Egy filmet nem lehet nyugodtan megnézni,mert biztos két mell vagy egy meztelen pcsa virít benne.Ez kell az embereknek?2014. szept. 7. 09:02
1/9 anonim válasza:
Sokaknak ez az is szexuális örömet okoz, de legalábbis felizgatja őket. Nem felvilágosultak sokan, pl: nem tudnak maszturbálni, ők is érzik, hogy néha napján fel kell, hogy álljon, de nem tudják, hogy=>hát így. :/
2/9 anonim válasza:
Ha művész és/vagy régi magyar filmeket nézel és nem pl. a kereskedelmi szennycsatornákat, akkor biztos nem látsz egy meztelenkedést sem, sőt még tanulsz is belőlük.
3/9 A kérdező kommentje:
Már csak az m3-t szoktam nézni!
2014. szept. 7. 09:20
4/9 A kérdező kommentje:
De itt a neten is!Beteszek egy filmet,kétoldalt beadja a qrvákat!
2014. szept. 7. 09:22
5/9 anonim válasza:
Igen, ez szuper, én is azt nézem. Neten is vannak művészfilmek, nem csak ordenáré, 0 szakmai hozzáértésű filmek.
8/9 anonim válasza:
"Erre gondolsz? :D"
B.szki sírok XDDDDDD
9/9 anonim válasza:
Sosem panaszkodtam még dekoratív hölgyek miatt. Kivéve moziban, ha visítanak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!