Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek Stőhr...

Mi a véleményetek Stőhr Grétáról, a lifenetwork vegán főzőműsoros csajsziról?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon idegesítő, affektálós pi..csa, aki ráadásul ronda is.
2014. okt. 2. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Nemhogy a muffról nem hallottam,de még erről a csatornáról sem.
2014. okt. 3. 10:16
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Véleményem szerint tök jó, hogy a vegán életmódot is népszerűsíti valaki. Szóval ilyen tekintetben elismerésem a hölgynek. De valamiért engem zavar, hogy ezt azon a tipikus amerikai főzőműsoros, tökéletesnős stílusban teszi. nekem (de ez nyilván csak személyes vélemény) szimpatikusabb lenne, ha természetesebb, lazább lenne a megjelenése.
2014. okt. 5. 12:07
 3/10 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló, én is pontosan ugyanezt gondolom, csak nem ilyen kultúráltan fogalmaztam meg.
2014. okt. 5. 19:13
 4/10 anonim válasza:
Én nagyon sok receptet köszönhetek neki, szerintem nagyon jó, hogy létrehozott egy blogot is, ahol rengeteg hasznos tanácsot ad a vegánoknak.
2014. nov. 5. 09:12
 5/10 anonim válasza:
100%

Szia! :)

Nekem eléggé megosztó személyiség. Véleményem szerint sokkal olcsóbban is lehetne minőségi vegán ételeket készíteni. Viszont egyre jobban hasonlít a sznobokra. Azon is szoktam röhögni, amikor mondja, hogy neki mennyi mindent nem bír a gyomra. Követem őt facebook-on, és eleinte rengeteg kakaós receptje volt, most már csak karobport használ, mert nem bírja a gyomra a kakaót. Egyszer ment a hasa az aszalt datolyától és szerinte azt csaki ezüstkolloiddal lehet megtisztínai, holott egy szódabikarónás víz is bőven megtenné. A pohár nálam akkor telt be, amikor azt mondta, hogy nemhogy a kávét nem bírja, de már a teák is egészségtelenek, zöld teák is, és neki csak egy japán méregdrága(!!) zöldtea jó. A bioborokról nem is beszélve. Ha valóba hirdetni akarja a veganizmust, és egészségesebb társadalmat akar, akkor ne csak a sznoboknak főzzön. Ja, és a rendezvényeire olyan össezgeket elkér, hogy abból már Shakira koncertjére is elmehetek, holott azért a kettő közt óriási a különbség. Persze, hogy nézne ki, ha zöldfűszeres gombával töltött cukkinit/padlizsánt tálalna barnarizzsel, vagy egy krumpli-karfiol curry-t (Jamie Oliver recept) vagy brokkoli fasírtot??

2015. márc. 26. 11:42
 6/10 anonim válasza:
Ja, és szerintem egyáltalán nem szép. Közelebbi képeket nézegetve, nagyon ráncos arca van. Egy deka izom sincs rajta, és hirdeti, hogy milyen könnyű izmot építeni veganizmus melett (ami elhiszek, de nem úgy mint ő), holott délig csak gyümölcsöt eszik és a mozás kimerül nála a jógánál és rúdtáncnál. Azok aztán tényleg izomépítős "sportok".
2015. márc. 26. 11:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Én vegán vagyok, de nem követem a csatornáját. Anno a Facebookon, amikor még nem volt híres, tagja voltam az oldalának, és akkor elég unszimpi lett a hozzászólásai alapján. Szakmailag nem kritizálom, de egyébként nem "az esetem".
2015. ápr. 3. 22:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem egy rettenetes ellenszenves nő.
2018. febr. 18. 17:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy most full át lett plasztikázva, láttátok?
2018. ápr. 2. 20:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Jesszus! Most meglepődtem, ugyanis jó pár éve nem láttam.

Nem néz ki rosszul.

De szerintem szépészeti beavatkozások nélkül sem nézne ki rosszul. Sőt, hitelesebb lenne.

A szájfeltöltés egyáltalán nem hiányzott volna, pont hogy szebb volt a természetes, és a feltöltés akkor is kacsaszájat csinál, ha nem is tolták túl. V.mennyire akkor is látszik, legalábbis aki látott már ilyet kiszúrja. De ok, ez legyen az ő dolga.

Viszont az, hogy nincs többé mimikája, az feltételezem botoxinjekció következménye. Ha pedig ez igaz, akkor azt kell mondjam, csalódtam benne. Mivel a botoxot állatokon tesztelik a mai napig. Elég kemyény kísérletek, hiszen a botox valójában idegméreg. És ez teljesen szembe menne a saját magáról kialakított "vegán állatvédő" képpel.

2018. jún. 21. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!