Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én vagyok a hibás, mert ő nem...

Én vagyok a hibás, mert ő nem figyelt oda, hogy mit mondok?

Figyelt kérdés
Felhívott egy régi barátnőm, és elhívott egy az egészséggel foglalkozó előadásra, termékbemutatóra. Sose voltam odáig ezekért, mert úgy érzem, csak a pénzt húzzák le az emberekről. Mesélte milyen "jól" megy az élete, stb... kissé piszkálódott milyen voltam a múltban, arra már nem is reagáltam, mert nem úgy volt ahogy ő emlékezett, én inkább ki se fejtettem ő miket csinált. Most adta a nagyon pozitív, jólelkű nőt, sose volt ilyen, meg hogy el tudok e utazni X városba X időre. Mondtam, nem biztos, mert nem tudom milyen lesz a hetem. Azt is mondta, előtte lévő napon felhív, nem hívott. Nekem közbe jött más, és annyi dolgom volt, hogy el is felejtettem őt. Este kaptam egy nem túl szép üzenetet, miszerint biztosra mondtam, várt rám, számított, stb... erre írtam neki, hogy nem mondtam biztosra, és mivel ő foglalkozik azzal, előtte fel kellett volna hívnia, nagyon figyelhetett arra amit mondtam, utána már nem is válaszolt. De nem értek egy-két dolgot. Hirtelen a legjobb barátnője lettem, mikor egy év után felhívott, de addig le se sz.arta a fejemet, meg szó szerint nyalizott a telefonban. Utána meg ír egy rosszindulatú sms-t, hogy rám hárítsa a felelősséget. És ő változott meg?
2014. okt. 1. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
" elhívott egy az egészséggel foglalkozó előadásra, termékbemutatóra." Ez egy piramisszerű emberbehúzó program- nem kell ilyenekre járni. Itt gyorsan bebizonyítják neked, hogy a sír szélén állsz, és ha nem veszed/használod/ a sok pénzért kínált dolgot, beesel azonnal (a sírba). Neki ebből anyagi vesztesége lett, azért mérges, semmi köze a barátsághoz.
2014. okt. 1. 08:13
 2/5 anonim ***** válasza:
ezt tanítják nekik az MLM rendszerben ... hagyd a fenébe, a veled kapcsolatos érzései, hozzáállása nem változtak, csak kell a töltelék a rendszerébe
2014. okt. 1. 08:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, Ő változott meg. Átesett a szokásos agymosáson, amit minden emberen elvégeznek, amikor belerángatják őket egy ilyen baromságba. Én személy szerint egyenesen undorítónak tartom ezt a módszert és csodálkozom, hogy még vannak emberek, akik képesek a pofátlanság csúcsára jutni egy kevés haszon reményében. Az adóellenőrök után a lista második helyén állnak gerinctelenség kategóriában.

Nekem is volt már szerencsém hasonló, régről felbukkant "jó barátokhoz". A szomszéddal is ugyanígy jártunk, soha nem barátkoztunk, egyszer csak mézes-mázas lett, még borozgatni is átjött, hogy közelebb férkőzzön hozzánk, aztán amikor nem akartunk beszállni a bizniszbe, még mi lettünk a szemetek. Szóval aki megakarja tudni hogyan veszítse el az összes barátait, ismerőseit rövid idő alatt, nyugodtan csinálja. Te viszont ne bánd, ha újra eltűnik az életedből.

2014. okt. 1. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézd, ezek az MLM-esek ilyenek.
2014. okt. 1. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:

ööö forevörlíving? :D

hagyd az ilyen piramisjátékos barmokat a francba

2014. okt. 1. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!