Én vagyok a hibás, mert ő nem figyelt oda, hogy mit mondok?
Igen, Ő változott meg. Átesett a szokásos agymosáson, amit minden emberen elvégeznek, amikor belerángatják őket egy ilyen baromságba. Én személy szerint egyenesen undorítónak tartom ezt a módszert és csodálkozom, hogy még vannak emberek, akik képesek a pofátlanság csúcsára jutni egy kevés haszon reményében. Az adóellenőrök után a lista második helyén állnak gerinctelenség kategóriában.
Nekem is volt már szerencsém hasonló, régről felbukkant "jó barátokhoz". A szomszéddal is ugyanígy jártunk, soha nem barátkoztunk, egyszer csak mézes-mázas lett, még borozgatni is átjött, hogy közelebb férkőzzön hozzánk, aztán amikor nem akartunk beszállni a bizniszbe, még mi lettünk a szemetek. Szóval aki megakarja tudni hogyan veszítse el az összes barátait, ismerőseit rövid idő alatt, nyugodtan csinálja. Te viszont ne bánd, ha újra eltűnik az életedből.
ööö forevörlíving? :D
hagyd az ilyen piramisjátékos barmokat a francba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!