Barátom a gumis papucsnak köszönheti életét?
villanyt szereltek anyóssal, ki kapcsolták a biztosítékot, le áramtalanították és a barátom létrán szerelte az új lámpát, mikor fel kapcsolták a biztosítékot hogy valamit megnézzenek, nem volt jó. Ezért anyós ment vissza kikapcsolni, de a barátom a csavarral véletlenül hozzá ért az áram alatt lévő vezetékhez és megrázta. felkiáltott eldobta a kezében levő új lámpát, rosszul lett és le kellet ülnie, kis idő után szólalt csak meg, azt mondta még mindig zsibbad és az egész testében érezte az áramot és még a szívében is.
Annyi hogy volt rajta egy gumis papucs, az életét mentette? vagy ennyitől alapból nem halnak meg az emberek?
Jól van macsók :D
még azután hogy az elsőt leírtam, észrevettem, csak akkor lusta voltam kijavítani, azután már nem néztem és tényleg elfelejtettem! hát na :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!