Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Barátom a gumis papucsnak...

Barátom a gumis papucsnak köszönheti életét?

Figyelt kérdés

villanyt szereltek anyóssal, ki kapcsolták a biztosítékot, le áramtalanították és a barátom létrán szerelte az új lámpát, mikor fel kapcsolták a biztosítékot hogy valamit megnézzenek, nem volt jó. Ezért anyós ment vissza kikapcsolni, de a barátom a csavarral véletlenül hozzá ért az áram alatt lévő vezetékhez és megrázta. felkiáltott eldobta a kezében levő új lámpát, rosszul lett és le kellet ülnie, kis idő után szólalt csak meg, azt mondta még mindig zsibbad és az egész testében érezte az áramot és még a szívében is.

Annyi hogy volt rajta egy gumis papucs, az életét mentette? vagy ennyitől alapból nem halnak meg az emberek?

2014. szept. 24. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én válaszom most hogy váltotta ki belőled ezt a reakciót? 9-es vagyok.
2014. szept. 26. 06:21
 12/15 A kérdező kommentje:
hát hogy írod mennyire macho a szememben stb. Nem így gondolkodok róla meg a kapcsolatunkról, ez olyan fura volt, jár edzeni jól nézki, de nem ájulok el tőle :D
2014. szept. 28. 15:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Megnéztem, és a 8-asnak szántad az első 'kikelésed'. Mikor leírtam a választ, csak utána láttam, hogy az előttem lévőnek szántad. Kíváncsi voltam, hogy észreveszed-e, kinek írsz.
2014. szept. 28. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Én írtam a macsó gondolatot, hehe :D:D:D
2014. szept. 28. 19:27
 15/15 A kérdező kommentje:

Jól van macsók :D

még azután hogy az elsőt leírtam, észrevettem, csak akkor lusta voltam kijavítani, azután már nem néztem és tényleg elfelejtettem! hát na :D

2014. szept. 29. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!