Barátom a gumis papucsnak köszönheti életét?
villanyt szereltek anyóssal, ki kapcsolták a biztosítékot, le áramtalanították és a barátom létrán szerelte az új lámpát, mikor fel kapcsolták a biztosítékot hogy valamit megnézzenek, nem volt jó. Ezért anyós ment vissza kikapcsolni, de a barátom a csavarral véletlenül hozzá ért az áram alatt lévő vezetékhez és megrázta. felkiáltott eldobta a kezében levő új lámpát, rosszul lett és le kellet ülnie, kis idő után szólalt csak meg, azt mondta még mindig zsibbad és az egész testében érezte az áramot és még a szívében is.
Annyi hogy volt rajta egy gumis papucs, az életét mentette? vagy ennyitől alapból nem halnak meg az emberek?
MErt ennyi esze van! Míg fesz. alatt van a vezeték, nem nyúlkálunk ott semmivel, pláne nem fémmel.
Amúgy azért elmehetne dokihoz, biztos, ami biztos, máskor meg hívjanak szakit, ha ennyire analfabéták!
6-os. véletlen volt azt hitte kivan kapcsolva, anyós lassú volt...
na most nagyon megijedtem, elsem érem mert nincs ott térerő lent alagsor terembe..
:S:S
Én a helyedben mindenképp elmennék egy szív és érrendszeri alapos kivizsgálásra a történtek után - és nem, jó darabig NEM mennék edzeni most, akármennyire is ettől MACSÓ (MACHO), FÉRFI ő most a te szemedben, hogy edzeni jár, és kolosszális izomzata van...
Amúgy meg: a villanyszerelő is egy szakma, iskolában tanítják erre az embert (nem csak úgy lesz valakiből, mert isteni villanyszerelői szikra gyullad az agyában)ahogy a kőműves, az ács, a bádogos, a tetőfedő is, meg még sorolhatnám... Amihez nem ÉRTEK, nem TANULTAM (iskolába, nem a szomszéd Fricitől, miközben ő 3 üveg sört elfogyasztott), annak én nem állnék neki, pláne egy ilyen "rázós" szakmának... a villanyáram, az elektromos áram ugyanis tud ölni...
9-es
akármennyire is ettől MACSÓ (MACHO), FÉRFI ő most a te szemedben, hogy edzeni jár, és kolosszális izomzata van...
:D :D haha, erre nem nagyon tudok mit mondani csak röhögni. Nem is értem, na mindegy.
Amúgy meg én vagyok az idióta hogy azt írom villanyt szereltek, nem. Lámpát vettek és azt szerelték a helyére.
Elmentünk a korházba és mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!